Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Опсесија со Бог
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 225311" data-attributes="member: 1768"><p>Знаеш... секој има право на свое мислење. Така секој има право да почитува различно нешто.</p><p>Ако тебе не те исполнува да бакнеш икона можеби некој друг го исполнува.</p><p>Ако ти не веруваш дека Бог е таму некаде...можеби некој друг верува(во тој некој друг сум и јас).</p><p>Ваквата појава е резултат на верата....</p><p>Имам доживеано вакви ситуации, кога и да влезам во црква палам свеќа бакнувам икона, тоа е ритуал кој го почитувам и со кој ја искажувам љубовта, ништо срамно и ништо лошо.</p><p>Лошо е да шетам по светов да се поистоветувам како Атеист а да сум крстен(ете тоа е лошо) а такви примери има милион и еден.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 225311, member: 1768"] Знаеш... секој има право на свое мислење. Така секој има право да почитува различно нешто. Ако тебе не те исполнува да бакнеш икона можеби некој друг го исполнува. Ако ти не веруваш дека Бог е таму некаде...можеби некој друг верува(во тој некој друг сум и јас). Ваквата појава е резултат на верата.... Имам доживеано вакви ситуации, кога и да влезам во црква палам свеќа бакнувам икона, тоа е ритуал кој го почитувам и со кој ја искажувам љубовта, ништо срамно и ништо лошо. Лошо е да шетам по светов да се поистоветувам како Атеист а да сум крстен(ете тоа е лошо) а такви примери има милион и еден. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Опсесија со Бог
На врв
Bottom