Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени стихови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 247935" data-attributes="member: 2082"><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Ke go pozdravam ovoj den so ljubov vo srceto!</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Kje go sakam sonceto zoshto toa gi topli moite koski .</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Sepak kje go sakam dozdot zosto toj mi ja procistuva dusata.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Kje ja sakam svetlinata zasto taa mi go pokazuva patot.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Sepak kje ja sakam I temninata zozto taa mi gi pokazuva zvezdite.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Kje I posakam dobredojde na srekjata zasto taa mi ja prosiruva dusava.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Sepak kje ja podnesuvam I tagata zoshto taa mi ja otvora dusata.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Kje gi prifakam nagradite bidejki sum gi zasluzil.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Sepak kje gi precekuvam so dobredojde I preckite zoshto tie se predizvik za mene</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #666666"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Najgolemiot prodavac na svetot-OG MANDINO</span></span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 247935, member: 2082"] [FONT=tahoma][COLOR=#666666][COLOR=#000000][SIZE=3]Ke go pozdravam ovoj den so ljubov vo srceto![/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Kje go sakam sonceto zoshto toa gi topli moite koski .[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Sepak kje go sakam dozdot zosto toj mi ja procistuva dusata.[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Kje ja sakam svetlinata zasto taa mi go pokazuva patot.[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Sepak kje ja sakam I temninata zozto taa mi gi pokazuva zvezdite.[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Kje I posakam dobredojde na srekjata zasto taa mi ja prosiruva dusava.[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Sepak kje ja podnesuvam I tagata zoshto taa mi ja otvora dusata.[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Kje gi prifakam nagradite bidejki sum gi zasluzil.[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#000000][SIZE=3]Sepak kje gi precekuvam so dobredojde I preckite zoshto tie se predizvik za mene[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/FONT] [FONT=tahoma][COLOR=#666666][B][COLOR=#000000][SIZE=3]Najgolemiot prodavac na svetot-OG MANDINO[/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени стихови
На врв
Bottom