Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени стихови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lady_blue" data-source="post: 18904" data-attributes="member: 67"><p>131.</p><p>Ова трансплантирана</p><p>Машина за чукање</p><p>Досега не типкала</p><p>Љубовно писмо</p><p>Чукам по старите</p><p>Возбудени дирки</p><p>Приближно 90</p><p>Удари во минута</p><p>Чукам по старото </p><p>Механичко срце</p><p>Пулс Масажа </p><p>Адреналин</p><p>Фолтин</p><p></p><p>....Wherever I lay me down, wherever I rest my weary head to sleep</p><p>Whenever I hurt and cry, whenever I got to lie awake and weep </p><p>Whenever I'm on the floor</p><p>Whatever it was that I believed before</p><p>Whenever I say your name, whenever I say it loud, I'm already praying....</p><p>Sting</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lady_blue, post: 18904, member: 67"] 131. Ова трансплантирана Машина за чукање Досега не типкала Љубовно писмо Чукам по старите Возбудени дирки Приближно 90 Удари во минута Чукам по старото Механичко срце Пулс Масажа Адреналин Фолтин ....Wherever I lay me down, wherever I rest my weary head to sleep Whenever I hurt and cry, whenever I got to lie awake and weep Whenever I'm on the floor Whatever it was that I believed before Whenever I say your name, whenever I say it loud, I'm already praying.... Sting [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени стихови
На врв
Bottom