Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Омилени стихови од песна?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Luckky" data-source="post: 18032" data-attributes="member: 437"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">TUTTI FRUTTI BAND NASLONI GLAVU NA MOJE RAME</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Nasloni glavu na moje rame</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Oprosti,za rijeci sam nespreman</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Jer uvijek kad su za ples birale dame</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Nikad nisam bio izabran.</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Nasloni glavu na moje rame</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Dopusti da sutnjom ti ispricam</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Kako tuzno je kad iza tame</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Mislis da si svijetu suvisan.</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Osjecam da si i ti nemirna</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Kao srna gonjena preko snijega duboka</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Iza moga ramena skloni se od lovaca</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">S oba oka sklopljena</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Iza moga ramena skloni se od lovaca</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">S oba oka sklopljena.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Luckky, post: 18032, member: 437"] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]TUTTI FRUTTI BAND NASLONI GLAVU NA MOJE RAME[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Nasloni glavu na moje rame[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Oprosti,za rijeci sam nespreman[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Jer uvijek kad su za ples birale dame[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Nikad nisam bio izabran.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Nasloni glavu na moje rame[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Dopusti da sutnjom ti ispricam[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Kako tuzno je kad iza tame[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Mislis da si svijetu suvisan.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Osjecam da si i ti nemirna[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Kao srna gonjena preko snijega duboka[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Iza moga ramena skloni se od lovaca[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]S oba oka sklopljena[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Iza moga ramena skloni se od lovaca[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]S oba oka sklopljena.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Омилени стихови од песна?
На врв
Bottom