Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени ликови од книги и зошто токму тие (кратка анализа на посочените ликови)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Змејче" data-source="post: 272293" data-attributes="member: 3067"><p><strong>Lisbeth Salander</strong> во трилогијата на Stieg Larsson - Таа е 23-год. хакер, работејќи како приватен детектив за фирма на обезбедување "Milton Security". Таа има фотографска меморија и непостоечки социјални вештини на некојси Аспергеров синдром. Сепак, тоа е многу проблематичнa, анти-социјалнa жена која сепак може да биде со големо сочувство и лојалност. Опишана е како слаба, пирсана девојка, во некојси панк-рок стил, со неколку тетоважи, како и тетовираниот змеј на грбот....мене ме привлече нејзиниот карактер, не ги изјаснува своите емоции, храбра е, паметна и покрај нејзината мала големина, таа може да се бори како човек! Карактерот на Лизбет е крајно комплексно, покажувајќи го во различни времиња и знаци на голема ментална сила и емоционална стабилност...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Змејче, post: 272293, member: 3067"] [B]Lisbeth Salander[/B] во трилогијата на Stieg Larsson - Таа е 23-год. хакер, работејќи како приватен детектив за фирма на обезбедување "Milton Security". Таа има фотографска меморија и непостоечки социјални вештини на некојси Аспергеров синдром. Сепак, тоа е многу проблематичнa, анти-социјалнa жена која сепак може да биде со големо сочувство и лојалност. Опишана е како слаба, пирсана девојка, во некојси панк-рок стил, со неколку тетоважи, како и тетовираниот змеј на грбот....мене ме привлече нејзиниот карактер, не ги изјаснува своите емоции, храбра е, паметна и покрај нејзината мала големина, таа може да се бори како човек! Карактерот на Лизбет е крајно комплексно, покажувајќи го во различни времиња и знаци на голема ментална сила и емоционална стабилност... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Омилени ликови од книги и зошто токму тие (кратка анализа на посочените ликови)
На врв
Bottom