Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Озборување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 85112" data-attributes="member: 229"><p>Да седнам да оговарам со саати, не фала, имам попаметни теми за разговор, ама, да не се праиме на три ипол, не постои личност која барем два реда муабет не разменила за (прости, секојдневни примери) тоа колку лоша карактеристика имал некој, која глупост треснал/а, како невкусно се облекол и слично. Едноставно механички иде. Дојдено е до степен што веќе и не ни навлегува во свеста како оговарање. Ама, има разлика од тоа до џаболебарење и ширење приказни за да биде „поинтересно.“</p><p>Јас признавам, знам да плеснам некоја captain obvious реченица што секој ја мисли, а не ја кажува. Утре кажаното и јас самата ќе го заборавам, ама кога е тука и сега, се случува да прокоментирам, а понатака како ќе се развива, не ме занима, оти нема со свои очи да видам. Мета сигурно сум била, ехее, едноставно и си знам дека на многу им сметаат некои мои карактеристики, вклучувајќи ја и најважната - кажувам кога нешто ми смета кај нив, и многу јасно, тоа не е сфаќано како конструктивна критика, туку сигурно фрчат коментари дека јас сум караконџула на која се’ и сметало, сум се погледнала ли себе прво, демек јас кутрата безгрешна се мислам и што ти знам таму.</p><p>И интересното е што никогаш, ама <strong>никогаш, </strong>ниту некој ми кажал дека сум била нечија мета, ниту пак самата сум трчала да откријам. Безвезно ми е, доволно ми е што јас си се знам себе, а да трчам од еден до друг да слушам различни стории кој што кажал, па да си чукам глава, да се нервирам зашто така, па ова па она, тоа ич.</p><p>Секое чудо (па и оговарањето) за три дена, и не би да го пролонгирам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 85112, member: 229"] Да седнам да оговарам со саати, не фала, имам попаметни теми за разговор, ама, да не се праиме на три ипол, не постои личност која барем два реда муабет не разменила за (прости, секојдневни примери) тоа колку лоша карактеристика имал некој, која глупост треснал/а, како невкусно се облекол и слично. Едноставно механички иде. Дојдено е до степен што веќе и не ни навлегува во свеста како оговарање. Ама, има разлика од тоа до џаболебарење и ширење приказни за да биде „поинтересно.“ Јас признавам, знам да плеснам некоја captain obvious реченица што секој ја мисли, а не ја кажува. Утре кажаното и јас самата ќе го заборавам, ама кога е тука и сега, се случува да прокоментирам, а понатака како ќе се развива, не ме занима, оти нема со свои очи да видам. Мета сигурно сум била, ехее, едноставно и си знам дека на многу им сметаат некои мои карактеристики, вклучувајќи ја и најважната - кажувам кога нешто ми смета кај нив, и многу јасно, тоа не е сфаќано како конструктивна критика, туку сигурно фрчат коментари дека јас сум караконџула на која се’ и сметало, сум се погледнала ли себе прво, демек јас кутрата безгрешна се мислам и што ти знам таму. И интересното е што никогаш, ама [B]никогаш, [/B]ниту некој ми кажал дека сум била нечија мета, ниту пак самата сум трчала да откријам. Безвезно ми е, доволно ми е што јас си се знам себе, а да трчам од еден до друг да слушам различни стории кој што кажал, па да си чукам глава, да се нервирам зашто така, па ова па она, тоа ич. Секое чудо (па и оговарањето) за три дена, и не би да го пролонгирам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Озборување
На врв
Bottom