Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ожени ме или ќе те оставам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 218530" data-attributes="member: 1302"><p>Ма каков црн ултиматум, кажи му дека не ти е до брак, неможеш да се замислиш врзана за една личност под институција наречена брак. Те гуши самата помисла на тоа. Кој ќе примети алфа мажјакот дека на дотичната не и е животна желба брак со него, ќе се запраша па чекај зошто не сака? Па не ме сака? Е за инат ќе ја запросим и сл. Инаку ова успева кај многу мал број на парови, така да не е препорачливо да се испроба зошто многу е можно мажјакот да се согласи и бракот да биде нешто што демек и двајцата не го сакаат. </p><p></p><p>Инаку ако ја влечка едниот партнер со години во врска, и само има некој точки и подточки на списокот "to do things" пред да се ожени како на пр. да се вработи, да купи кола на старо, па после да купи кола на ново, па да купи стан, па да го уреди станот,( ајде овие се прифатливо, мада за некои работи често се користи и финансии од будуќиот партнер а не ја/го зема за жена/маж...) е сега каприците од типот, да иде на одмор на Бахами, да се фрла Банџи Џамп од мостот во Сан Франциско , и не знам што таму, за на крај да чека температура од 24 целзиусови степени , со влажност на воздухот од<span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #222222"> 15 гр/м³, за да се венча конечно.....Епа ова не би толерирала. Ако не сакаш кажи отворено, не да ме влечкаш, ако ми одговара ќе се сложим, ако не ондак се знае. Доаѓа време кога сака човек да си создаде семејство, кога има услови, се е наредено, а едниот од нафталин ваѓа причини за тоа да не се случи.И љубовта во овој случај би ја ставила под голем знак прашалник. </span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #222222">Како и да е, не сум ни блиску до ваква ситуација, ама мислам дека толку години заедно сигурно знаеме што ни се заедничките планови , а ако не се исти, тогаш љубовта ќе бара компромис. А да останам бремена само за да ме земе? Никогаш, тоа е ниско и понижувачки. </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 218530, member: 1302"] Ма каков црн ултиматум, кажи му дека не ти е до брак, неможеш да се замислиш врзана за една личност под институција наречена брак. Те гуши самата помисла на тоа. Кој ќе примети алфа мажјакот дека на дотичната не и е животна желба брак со него, ќе се запраша па чекај зошто не сака? Па не ме сака? Е за инат ќе ја запросим и сл. Инаку ова успева кај многу мал број на парови, така да не е препорачливо да се испроба зошто многу е можно мажјакот да се согласи и бракот да биде нешто што демек и двајцата не го сакаат. Инаку ако ја влечка едниот партнер со години во врска, и само има некој точки и подточки на списокот "to do things" пред да се ожени како на пр. да се вработи, да купи кола на старо, па после да купи кола на ново, па да купи стан, па да го уреди станот,( ајде овие се прифатливо, мада за некои работи често се користи и финансии од будуќиот партнер а не ја/го зема за жена/маж...) е сега каприците од типот, да иде на одмор на Бахами, да се фрла Банџи Џамп од мостот во Сан Франциско , и не знам што таму, за на крај да чека температура од 24 целзиусови степени , со влажност на воздухот од[SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#222222] 15 гр/м³, за да се венча конечно.....Епа ова не би толерирала. Ако не сакаш кажи отворено, не да ме влечкаш, ако ми одговара ќе се сложим, ако не ондак се знае. Доаѓа време кога сака човек да си создаде семејство, кога има услови, се е наредено, а едниот од нафталин ваѓа причини за тоа да не се случи.И љубовта во овој случај би ја ставила под голем знак прашалник. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#222222]Како и да е, не сум ни блиску до ваква ситуација, ама мислам дека толку години заедно сигурно знаеме што ни се заедничките планови , а ако не се исти, тогаш љубовта ќе бара компромис. А да останам бремена само за да ме земе? Никогаш, тоа е ниско и понижувачки. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ожени ме или ќе те оставам
На врв
Bottom