Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Огласи за вработување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="990Freak" data-source="post: 122608" data-attributes="member: 752"><p>Јебига брат, колко да ми објаснуеш, комунистички сам ориентиран, никад нема тија како тебе да ги прифату. Искористуете работну снагу да се богатите. Иам контакти сс много што имав фирму за електрику, и прв ми кажуеш дека 100 денара саат даваш на електричари. И не верују да ти кажу. Сви су по 80, 85. Каснив плате по 2 месеца, сс изговор дека немогаја да наплати, а од џеб никако не му се давав. Мора на синчето станче да купи, јебига. Или у твој случај некое афто јако. А радници кој ги е*е бе брат, нека умирав, не им давам плату. Златан голи оток бе...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="990Freak, post: 122608, member: 752"] Јебига брат, колко да ми објаснуеш, комунистички сам ориентиран, никад нема тија како тебе да ги прифату. Искористуете работну снагу да се богатите. Иам контакти сс много што имав фирму за електрику, и прв ми кажуеш дека 100 денара саат даваш на електричари. И не верују да ти кажу. Сви су по 80, 85. Каснив плате по 2 месеца, сс изговор дека немогаја да наплати, а од џеб никако не му се давав. Мора на синчето станче да купи, јебига. Или у твој случај некое афто јако. А радници кој ги е*е бе брат, нека умирав, не им давам плату. Златан голи оток бе... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Огласи за вработување
На врв
Bottom