Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Ова го можам добро
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheQueen" data-source="post: 269691" data-attributes="member: 3492"><p>Можам да ја расипам целата игра кога во школо играме одбојка и сите од мојот тим да направам да ми се лутат.</p><p>Можам да го трескам од земја кутрото мое безжично глувче.</p><p>Можам да ги превртувам зборовите на другите во моја полза (а тоа го практикувам само кога сакам да изнервирам некој идиот).</p><p>Можам да рикам (верувајте, тоа моето не може да се нарече пеење) во тоалетот и никој да не ме слушне.</p><p>Можам да ја пишувам мојата чудна литература и да измислувам досетки во ист стил.</p><p>Можам да цртам и сликам.</p><p>Можам да свирам клавир.</p><p>Можам да глумам режисер и да си мислам филмови и аниме серии по цели ноќи (навистина го правам тоа и добро ми оди)</p><p>Можам да украсувам новогодишни елки.</p><p>Можам да играм кошарка.</p><p>Можам и карате.</p><p>Можам многу лесно да учам и сфаќам.</p><p>Можам да ги нервирам другите со моите филозофски мисли и загатки.</p><p>Можам без размислување, инстинктивно да удрам некого а и да не бидам свесна за тоа.</p><p>Можам да не забележам дека не внимавам на речникот.</p><p>Можам да ставам шеќер наместо сол во салатата.</p><p>Можам да бидам катастрофално неуредна.</p><p>Можам да глумам хистеричен дрогираш кој останал без дрога.</p><p>Добар голман сум.</p><p>Можам без да сакам да откачам или скинам завеса.</p><p>Можам да ја изнервирам мама така што ќе кренам лубеница. А тоа го практикувам секогаш кога нешто сакам. Ако мама не ми дозволи, веднаш одам доле и велам „Ако не ми дозволиш да одам таму, ќе ја кренам лубеницата“.</p><p>Можам да нервирам мали деца.</p><p>Можам да фрлам шише во канта од трета клупа (и да ја погодам кантата, секако)</p><p>Иако не знам да пеам, имам многу силен глас и добро се дерам.</p><p>Можам да научам како некој „дише“ (размислува) за кратко време и можам да го предвидам секое негово движење и реакција после тоа.</p><p>Можам да ја мразам алгебрата затоа што многу често грешам на глупости како множење. Затоа геометријата многу повеќе ја сакам.</p><p>Можам понекогаш дури и да го дешифрирам сопствениот ракопис.</p><p>Можам да дремам на форумот.</p><p>Можам да имитирам министри.</p><p>Ја имам моќта да ги отрујам сите и ќе ја споделам со вас: само треба да спржам јајца. Јајцата кои јас ги пржам или се прегорени или пак не доволно спржени...</p><p>Можам сега и да престанам да пишувам сега...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheQueen, post: 269691, member: 3492"] Можам да ја расипам целата игра кога во школо играме одбојка и сите од мојот тим да направам да ми се лутат. Можам да го трескам од земја кутрото мое безжично глувче. Можам да ги превртувам зборовите на другите во моја полза (а тоа го практикувам само кога сакам да изнервирам некој идиот). Можам да рикам (верувајте, тоа моето не може да се нарече пеење) во тоалетот и никој да не ме слушне. Можам да ја пишувам мојата чудна литература и да измислувам досетки во ист стил. Можам да цртам и сликам. Можам да свирам клавир. Можам да глумам режисер и да си мислам филмови и аниме серии по цели ноќи (навистина го правам тоа и добро ми оди) Можам да украсувам новогодишни елки. Можам да играм кошарка. Можам и карате. Можам многу лесно да учам и сфаќам. Можам да ги нервирам другите со моите филозофски мисли и загатки. Можам без размислување, инстинктивно да удрам некого а и да не бидам свесна за тоа. Можам да не забележам дека не внимавам на речникот. Можам да ставам шеќер наместо сол во салатата. Можам да бидам катастрофално неуредна. Можам да глумам хистеричен дрогираш кој останал без дрога. Добар голман сум. Можам без да сакам да откачам или скинам завеса. Можам да ја изнервирам мама така што ќе кренам лубеница. А тоа го практикувам секогаш кога нешто сакам. Ако мама не ми дозволи, веднаш одам доле и велам „Ако не ми дозволиш да одам таму, ќе ја кренам лубеницата“. Можам да нервирам мали деца. Можам да фрлам шише во канта од трета клупа (и да ја погодам кантата, секако) Иако не знам да пеам, имам многу силен глас и добро се дерам. Можам да научам како некој „дише“ (размислува) за кратко време и можам да го предвидам секое негово движење и реакција после тоа. Можам да ја мразам алгебрата затоа што многу често грешам на глупости како множење. Затоа геометријата многу повеќе ја сакам. Можам понекогаш дури и да го дешифрирам сопствениот ракопис. Можам да дремам на форумот. Можам да имитирам министри. Ја имам моќта да ги отрујам сите и ќе ја споделам со вас: само треба да спржам јајца. Јајцата кои јас ги пржам или се прегорени или пак не доволно спржени... Можам сега и да престанам да пишувам сега... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Ова го можам добро
На врв
Bottom