Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Ова го можам добро
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ComputerService" data-source="post: 228853" data-attributes="member: 2472"><p>Значи како што ми пишува во ХОРОСКОПОТ </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Вие им давате животворна течност на блиските, а пријателствата се многу важен аспект од вашиот живот. Најдобрата ваша карактеристика е тоа што можете да се спријателите со секој, па затоа имате голем број пријатели. Најсреќни сте кога сте заобиколени од необични луѓе со нестандардни идеи.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Вие секогаш знаете како да го најдете идеалното решение за секој проблем. Различни сте од толпата и може да бидете многу добар лидер.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Пацифисти сте, но многу сте жестоки кога луѓето не го споделуваат вашето мислење. Многу лесно го губите трпението и сте непредвидливи.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Ултра модерни сте и секогаш облечени по најнова мода. Како воздушен знак вие на секој предизвик одговарате интелектуално, а не физички и емоционално. Својот интелект го покажувате преку искажување на своето мислење или преку дискусии.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Оригинални сте, обожавате изненадувања и сакате да ги шокирате луѓето околу вас. Токму во моментот кога другите мислат дека ве разоткриле, вие ја менувате играта. Обожавате да кажувате шеги, забавни сте и поради тоа луѓето сакаат да бидат околу вас. Но, никогаш не заборавајте да одделите дел од таа љубов за себе си.</span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #cc1470">Најдобри професии:</span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Социолози, електроинженери, истражувачи, астрономи, еколози, граѓански заштитници и секаква професија која што бара независност.</span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #cc1470">Добри карактеристики:</span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Комуникативни, оригинални, отворени за нови работи, фер, привлечни, пријателски настроени, алтруисти, интелигентни, лојални, независни, толерантни, забавни, сакаат да им помагаат на другите.</span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #cc1470">Лоши карактеристики:</span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">Претпазливи, самоунишувачки настроени, недостапни, нерационални, очајни, нетактични, неподредени, ексцентрични, нестабилни, резервирани.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #333333">ЗНАЧИ КАКО МЕНЕ ЛИЧНО ОД ФЕМИНА НЕКОЈ ДА МЕ ПРАШУВАЛ, ПА ГО НАПИШАЛ ОВА ! немам повеќе што да кажам!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ComputerService, post: 228853, member: 2472"] Значи како што ми пишува во ХОРОСКОПОТ [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Вие им давате животворна течност на блиските, а пријателствата се многу важен аспект од вашиот живот. Најдобрата ваша карактеристика е тоа што можете да се спријателите со секој, па затоа имате голем број пријатели. Најсреќни сте кога сте заобиколени од необични луѓе со нестандардни идеи.[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Вие секогаш знаете како да го најдете идеалното решение за секој проблем. Различни сте од толпата и може да бидете многу добар лидер.[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Пацифисти сте, но многу сте жестоки кога луѓето не го споделуваат вашето мислење. Многу лесно го губите трпението и сте непредвидливи.[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Ултра модерни сте и секогаш облечени по најнова мода. Како воздушен знак вие на секој предизвик одговарате интелектуално, а не физички и емоционално. Својот интелект го покажувате преку искажување на своето мислење или преку дискусии.[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Оригинални сте, обожавате изненадувања и сакате да ги шокирате луѓето околу вас. Токму во моментот кога другите мислат дека ве разоткриле, вие ја менувате играта. Обожавате да кажувате шеги, забавни сте и поради тоа луѓето сакаат да бидат околу вас. Но, никогаш не заборавајте да одделите дел од таа љубов за себе си.[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#cc1470]Најдобри професии:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Социолози, електроинженери, истражувачи, астрономи, еколози, граѓански заштитници и секаква професија која што бара независност.[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#cc1470]Добри карактеристики:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Комуникативни, оригинални, отворени за нови работи, фер, привлечни, пријателски настроени, алтруисти, интелигентни, лојални, независни, толерантни, забавни, сакаат да им помагаат на другите.[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#cc1470]Лоши карактеристики:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Претпазливи, самоунишувачки настроени, недостапни, нерационални, очајни, нетактични, неподредени, ексцентрични, нестабилни, резервирани.[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333]ЗНАЧИ КАКО МЕНЕ ЛИЧНО ОД ФЕМИНА НЕКОЈ ДА МЕ ПРАШУВАЛ, ПА ГО НАПИШАЛ ОВА ! немам повеќе што да кажам![/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Ова го можам добро
На врв
Bottom