Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Облека за домашни миленичиња
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Везилка" data-source="post: 48210" data-attributes="member: 371"><p>Поддржувам донекаде облекување на животинки кои имаат ептен кратко влакно и тоа исклучиво ако ги носат надвор по ладно време, инаку не. Но кога ќе видам пудла облечена ми се гади од човекот што ја чува, тоа е тотално изживување врз животинчето! Јас мојот персиски мачор го облекував за да не си прави рани по грбот бидејќи се гризеше и имав грижа на совеста секој пат кога ќе го погледнев таков облечен. Мразам и кога ќе видам мачиња да ги стрижат, пред некое време гледав на јутуб како една го стриже мачето персиско, ми идеше да отворам акаунт и да ја пцујам до 101 и назад. Персиско маче е створено за да биде со долги влакна, тоа е и негова одлика, тоа еона што го прави посебно! Мразам секакво изживување врз домашните миленици. Јас мразам и гости кога ќе ми дојдат да го задеваат мачорот, затоа што јас сум спремна за него и душава да ја дадам, а некој сака да се прави интересен и да му мава заушки на мачето. Тоа - неможе. Луѓето што на било каков начин се изживуваат врз милениците нека се преиспитаат сами себе дали созреале за да чуваат и да го земаат на душа!</p><p>:stomp</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Везилка, post: 48210, member: 371"] Поддржувам донекаде облекување на животинки кои имаат ептен кратко влакно и тоа исклучиво ако ги носат надвор по ладно време, инаку не. Но кога ќе видам пудла облечена ми се гади од човекот што ја чува, тоа е тотално изживување врз животинчето! Јас мојот персиски мачор го облекував за да не си прави рани по грбот бидејќи се гризеше и имав грижа на совеста секој пат кога ќе го погледнев таков облечен. Мразам и кога ќе видам мачиња да ги стрижат, пред некое време гледав на јутуб како една го стриже мачето персиско, ми идеше да отворам акаунт и да ја пцујам до 101 и назад. Персиско маче е створено за да биде со долги влакна, тоа е и негова одлика, тоа еона што го прави посебно! Мразам секакво изживување врз домашните миленици. Јас мразам и гости кога ќе ми дојдат да го задеваат мачорот, затоа што јас сум спремна за него и душава да ја дадам, а некој сака да се прави интересен и да му мава заушки на мачето. Тоа - неможе. Луѓето што на било каков начин се изживуваат врз милениците нека се преиспитаат сами себе дали созреале за да чуваат и да го земаат на душа! :stomp [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Облека за домашни миленичиња
На врв
Bottom