Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Обид за љубов после силна љубов
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ѕвездичка" data-source="post: 351547" data-attributes="member: 6688"><p>Вистинска љубов во животот ЕДНА ми била, после него сите онака ми биле, колку да ме тешат и да има кој да прегрнам кога ми е тешко. Тешко се заљубувам, ама знам да глумам дека сум заљубена, дека патам по некој, да му речам дека го сакам и да му делам комплименти за да се чувствува исполнето и за да му ги следам реакциите.</p><p>Бурно реагирам секогаш. Ќе вртам безброј пати, не зошто ми значи тој, туку за да се нервира, да нема мир, да си мисли дека јас се нервирам, а јас ништо не правам, само притискам на слушалката. Ќе кажам се што сака да слушне, ама никогаш не го мислам тоа, ниту па ќе го мислам.</p><p>Тежок карактер имам, ако успее да ме трпи некој секоја му чест, обично после два-три месеци сами си се оддалечуваат сите.</p><p>Секогаш е убаво да си со некој, понекогаш не ни мора да ти речи дека те сака, доволно е да е до тебе и да те прегрне при секое разочарување кое ти го дава животот на другите полиња. Ете такви врски сум имала неколку и тие машки мислеле дека сум ги сакала и дека сум патела по нив зошто сум му вртела и сум му пишувала пораки, но сето тоа е дел од мојата игра. Еднаш еден така ме виде со друг па дојде да се расправа со мене, се запрепасти дека ме виде со друг, проба да ме повлече накај него, па јавно си се избрука сам. </p><p>Треба и другата страна да се гледа, не само својата. Се е само игра, а сите до сега играле како што сум очекувала.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ѕвездичка, post: 351547, member: 6688"] Вистинска љубов во животот ЕДНА ми била, после него сите онака ми биле, колку да ме тешат и да има кој да прегрнам кога ми е тешко. Тешко се заљубувам, ама знам да глумам дека сум заљубена, дека патам по некој, да му речам дека го сакам и да му делам комплименти за да се чувствува исполнето и за да му ги следам реакциите. Бурно реагирам секогаш. Ќе вртам безброј пати, не зошто ми значи тој, туку за да се нервира, да нема мир, да си мисли дека јас се нервирам, а јас ништо не правам, само притискам на слушалката. Ќе кажам се што сака да слушне, ама никогаш не го мислам тоа, ниту па ќе го мислам. Тежок карактер имам, ако успее да ме трпи некој секоја му чест, обично после два-три месеци сами си се оддалечуваат сите. Секогаш е убаво да си со некој, понекогаш не ни мора да ти речи дека те сака, доволно е да е до тебе и да те прегрне при секое разочарување кое ти го дава животот на другите полиња. Ете такви врски сум имала неколку и тие машки мислеле дека сум ги сакала и дека сум патела по нив зошто сум му вртела и сум му пишувала пораки, но сето тоа е дел од мојата игра. Еднаш еден така ме виде со друг па дојде да се расправа со мене, се запрепасти дека ме виде со друг, проба да ме повлече накај него, па јавно си се избрука сам. Треба и другата страна да се гледа, не само својата. Се е само игра, а сите до сега играле како што сум очекувала. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Обид за љубов после силна љубов
На врв
Bottom