Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Нова ,,Христова жива црква" бара регистрација
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 310845" data-attributes="member: 1867"><p>Костантин Кајшаров прво се појави како пеач мислам. Учествуваше на неколку фестивали, но никој во тоа време не го забележа бидејки човекот не излезе дека е толку талентиран како што си мислел. Плус и секогаш ми делувал малку феминизирано, мислам дека и комплексите многу ми работеле во тоа време. Се затворило детео дома со својата пуста желба да стане ѕвезда, по некое време му доаѓа таа идеа, да им бае и да им помага на луѓето. Она што тој го прави не е егзорцизам туку е енерготерапија и истата е многу едноставна, но Константин не е едноставна личност со едноставни желби, затоа енерготерапијата ја представува како егзорцизам, за да биде по филмски по поинтересно.</p><p>Константин Кајшаров прво беше будист. Тој не ја подржуваше нашата христијанска вера, можеби не ја негирал јавно, но јас познавам повекемина кои оделе кај него и од таму знам. Одкако го посетил гробот на Исус, Константин нагло се преобратува и се еволуира во православен христијанин и од тогаш е свештеник.</p><p>Семинарите кај него на времето чинеа 4000 ден. за два дена. Лекувањето во тогашниот негов центар беше многу поскапо, во зависност нели од дијагнозата.</p><p>Еднаш го најдов на фб со цел да прашам дали доколку очајно ми е потребна помош, а немам средства да си дозволам, би ме лекувал бесплатно. Сакав да и докажам на една моја пријателка дека е само обичен манипулатор, а истата беше заслепена од него. Ми одговорија неговите вработени и ми кажаа дека треба да дојдам во центарот, па треба Константин да ме види и тн. Дека бесплатен третман не е можно да добијам освен ако некој пациент се одкаже од неговиот третман и ми го одстапи местото мене, но бесплатни консултации и совети можам, но само кога неговата светост Константин ке има доволно слободно време.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 310845, member: 1867"] Костантин Кајшаров прво се појави како пеач мислам. Учествуваше на неколку фестивали, но никој во тоа време не го забележа бидејки човекот не излезе дека е толку талентиран како што си мислел. Плус и секогаш ми делувал малку феминизирано, мислам дека и комплексите многу ми работеле во тоа време. Се затворило детео дома со својата пуста желба да стане ѕвезда, по некое време му доаѓа таа идеа, да им бае и да им помага на луѓето. Она што тој го прави не е егзорцизам туку е енерготерапија и истата е многу едноставна, но Константин не е едноставна личност со едноставни желби, затоа енерготерапијата ја представува како егзорцизам, за да биде по филмски по поинтересно. Константин Кајшаров прво беше будист. Тој не ја подржуваше нашата христијанска вера, можеби не ја негирал јавно, но јас познавам повекемина кои оделе кај него и од таму знам. Одкако го посетил гробот на Исус, Константин нагло се преобратува и се еволуира во православен христијанин и од тогаш е свештеник. Семинарите кај него на времето чинеа 4000 ден. за два дена. Лекувањето во тогашниот негов центар беше многу поскапо, во зависност нели од дијагнозата. Еднаш го најдов на фб со цел да прашам дали доколку очајно ми е потребна помош, а немам средства да си дозволам, би ме лекувал бесплатно. Сакав да и докажам на една моја пријателка дека е само обичен манипулатор, а истата беше заслепена од него. Ми одговорија неговите вработени и ми кажаа дека треба да дојдам во центарот, па треба Константин да ме види и тн. Дека бесплатен третман не е можно да добијам освен ако некој пациент се одкаже од неговиот третман и ми го одстапи местото мене, но бесплатни консултации и совети можам, но само кога неговата светост Константин ке има доволно слободно време. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Нова ,,Христова жива црква" бара регистрација
На врв
Bottom