Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Нешто за фудбалот, да ме поднаучите...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="СаШеНкО" data-source="post: 46303" data-attributes="member: 510"><p>Само почни да гледаш и со време ке научиш многу работи.Ама ако не те интересира овој спорт, само сакаш да знаеш нешто колку за маубет да напраиш у школо , немој да го правиш тоа.Тешко ке најдеш некој со кого ке правиш добар муабет на оваа тема.Прво, сите се навивачки настроени и освен нивниот тим никој друг не чини.Колку и да си неутрален и објективен пак нема да чиниш.Јас дури и со тие што навиваат за истиот тим за кој навивам и јас често неможам да се разберам пошто стварно има идиоти кои се попалени по тимовите и неможеш да ги убедиш во очигледно нешто</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="СаШеНкО, post: 46303, member: 510"] Само почни да гледаш и со време ке научиш многу работи.Ама ако не те интересира овој спорт, само сакаш да знаеш нешто колку за маубет да напраиш у школо , немој да го правиш тоа.Тешко ке најдеш некој со кого ке правиш добар муабет на оваа тема.Прво, сите се навивачки настроени и освен нивниот тим никој друг не чини.Колку и да си неутрален и објективен пак нема да чиниш.Јас дури и со тие што навиваат за истиот тим за кој навивам и јас често неможам да се разберам пошто стварно има идиоти кои се попалени по тимовите и неможеш да ги убедиш во очигледно нешто [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Нешто за фудбалот, да ме поднаучите...
На врв
Bottom