Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Непопуларни (музички) мислења
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 316972" data-attributes="member: 272"><p>[USER=229]@Electra[/USER] мољим те не го давај пасот на [USER=621]@existence[/USER], пошо постон е малте не копикет на еден муабет шо го правев денес со дугарчето. </p><p>Иначе на темата: </p><p>Каде Ријана стапнува, трева не никнува. </p><p>Жртви на нејзината појава се Марун 5, Колдплеј, Пол Мекартни па дури и овој белецов рапер. </p><p></p><p>Старите албуми (до вива ла вида) на Колдпеј се ок, се` друго треба да се избрише од историјата на музичкото издаваштво. </p><p>Марун 5 имаа само ок 2 албума. После усраа све.</p><p>Еванесенс направи колку-толку солиден камбек. Но реално, комерцијалната позадина никад нема да ја направи оноа што некогаш беше. </p><p>Општоприфатена лага е дека за да почнеш да ги слушаш Поркјупајн мораш прво да го почнеш In Absenthia. Кога сум веќе тука, во овој албум има некои од најдобрите но и некои од најлошите песни што некогаш ги издале. Lazarus (Deadwing) е најфегетска песна после Heart attack in lay by. </p><p>Депеш мод не дека ги хејтам но досадни ми се и монотони. </p><p>Малку од филмската музика: </p><p>Ханс Цимер е преценето срање: Земал да штанца саундтракови од Самурајот, Пиратите, Трансформери, не знаеш која е од кој филм од што се слични. </p><p>Harry Gregson Williams e потценет за жал. </p><p>Многу ми беше криво шо не го запознав Енио Мориконе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 316972, member: 272"] [USER=229]@Electra[/USER] мољим те не го давај пасот на [USER=621]@existence[/USER], пошо постон е малте не копикет на еден муабет шо го правев денес со дугарчето. Иначе на темата: Каде Ријана стапнува, трева не никнува. Жртви на нејзината појава се Марун 5, Колдплеј, Пол Мекартни па дури и овој белецов рапер. Старите албуми (до вива ла вида) на Колдпеј се ок, се` друго треба да се избрише од историјата на музичкото издаваштво. Марун 5 имаа само ок 2 албума. После усраа све. Еванесенс направи колку-толку солиден камбек. Но реално, комерцијалната позадина никад нема да ја направи оноа што некогаш беше. Општоприфатена лага е дека за да почнеш да ги слушаш Поркјупајн мораш прво да го почнеш In Absenthia. Кога сум веќе тука, во овој албум има некои од најдобрите но и некои од најлошите песни што некогаш ги издале. Lazarus (Deadwing) е најфегетска песна после Heart attack in lay by. Депеш мод не дека ги хејтам но досадни ми се и монотони. Малку од филмската музика: Ханс Цимер е преценето срање: Земал да штанца саундтракови од Самурајот, Пиратите, Трансформери, не знаеш која е од кој филм од што се слични. Harry Gregson Williams e потценет за жал. Многу ми беше криво шо не го запознав Енио Мориконе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Непопуларни (музички) мислења
На врв
Bottom