Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Неверство
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 1243" data-attributes="member: 193"><p>Не сум бил изневерен.Бар така јас си мислам.Никогаш нема ни да дознаам.</p><p>Сум изневерил, на повеќе пати и искрено не се каам што сум го направил тоа.</p><p>Дали би простил? За мене неверството е заривање на нож во грб од некој што би требало да те цени и да го цениш.Сепак, доколку некој е вешт во своето неверство сигурен сум дека исто толку вешто ќе го чува тоа во себе.Така да доколку дознаам секако дека не би простил.</p><p>Доколку дознаам дека ме изневерува таа особа во мојот живот не постои.</p><p>Никогаш не сум имал грижа на совест од проста причина што секогаш* причина за да го направам тој чин била самата девојка која на било каков начин ме потценила, изневерила, излажала и слично.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 1243, member: 193"] Не сум бил изневерен.Бар така јас си мислам.Никогаш нема ни да дознаам. Сум изневерил, на повеќе пати и искрено не се каам што сум го направил тоа. Дали би простил? За мене неверството е заривање на нож во грб од некој што би требало да те цени и да го цениш.Сепак, доколку некој е вешт во своето неверство сигурен сум дека исто толку вешто ќе го чува тоа во себе.Така да доколку дознаам секако дека не би простил. Доколку дознаам дека ме изневерува таа особа во мојот живот не постои. Никогаш не сум имал грижа на совест од проста причина што секогаш* причина за да го направам тој чин била самата девојка која на било каков начин ме потценила, изневерила, излажала и слично. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Неверство
На врв
Bottom