Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
На која религија припаѓате?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Idiot" data-source="post: 212806" data-attributes="member: 2615"><p>Не сме ни судии ни поротници. Твоето мислењње го кажа дека сме во заблуда, јас мислам дека вие верниците сте во заблуда и така ќе си остане цел живот, но во тоа мислење, сосем ти е непотребно <strong>“ке видите.....“. </strong></p><p>Сите атеисти не се исти. И јас кажував што имам забележано кај верници, ти премногу лично си го свати постот. Реков јас се однесува на сите. Ако не ти е целта да наметнуваш, тогаш тоа <strong>“ќе видите...“</strong> ти е непотребно. Ни ние ќе видиме нит ти ќе видиш. А и да видиш нема да се вратиш за да ни кажеш. Ако твојот бог ти врши работа, терај братче, некому еден лексилиум повеќе ќе му заврши работа, некому нешто трето.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Idiot, post: 212806, member: 2615"] Не сме ни судии ни поротници. Твоето мислењње го кажа дека сме во заблуда, јас мислам дека вие верниците сте во заблуда и така ќе си остане цел живот, но во тоа мислење, сосем ти е непотребно [B]“ке видите.....“. [/B] Сите атеисти не се исти. И јас кажував што имам забележано кај верници, ти премногу лично си го свати постот. Реков јас се однесува на сите. Ако не ти е целта да наметнуваш, тогаш тоа [B]“ќе видите...“[/B] ти е непотребно. Ни ние ќе видиме нит ти ќе видиш. А и да видиш нема да се вратиш за да ни кажеш. Ако твојот бог ти врши работа, терај братче, некому еден лексилиум повеќе ќе му заврши работа, некому нешто трето..... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
На која религија припаѓате?
На врв
Bottom