Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
На која религија припаѓате?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 185740" data-attributes="member: 621"><p>Епа биди си верник бе шефе, кој ти рекол да не бидиш верник. Ама да си земаш за право да збориш кој што треба а што не треба, извини ама не можеш.</p><p>Претходно праша нешто, еве сеа ја ќе ти одговорам. Мене ме смирува сосема друго нешто и ме прави да се чувствувам порелаксиран и поопуштен. Поточно 3 работи се, едната е рубикова коцка, другата е музика, третата не е важно како се вика ама не се вика бог или верба у бог. Кога ми треба помош наместо да се помолам идам да се соочам со проблемот. Како што за тебе е безвезе да се биде неверник, за мене е безвезе да верувам у нешто наречено Бог.</p><p>Е кога спомна семејства и сл. кажи ми еве ако родителите се атеисти, а детето верник според тебе треба и тоа да постане атеист само за да не се караат?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 185740, member: 621"] Епа биди си верник бе шефе, кој ти рекол да не бидиш верник. Ама да си земаш за право да збориш кој што треба а што не треба, извини ама не можеш. Претходно праша нешто, еве сеа ја ќе ти одговорам. Мене ме смирува сосема друго нешто и ме прави да се чувствувам порелаксиран и поопуштен. Поточно 3 работи се, едната е рубикова коцка, другата е музика, третата не е важно како се вика ама не се вика бог или верба у бог. Кога ми треба помош наместо да се помолам идам да се соочам со проблемот. Како што за тебе е безвезе да се биде неверник, за мене е безвезе да верувам у нешто наречено Бог. Е кога спомна семејства и сл. кажи ми еве ако родителите се атеисти, а детето верник според тебе треба и тоа да постане атеист само за да не се караат? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
На која религија припаѓате?
На врв
Bottom