Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
На кого треба да отстапиме место во автобус?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 353165" data-attributes="member: 1548"><p>На никој сигурно. Еве јас се возам со автобус често, секој ден буквално. Значи такви неблагодарни луѓе, тоа чудо. Најпрво се старите кои отишле на пазар и се враќаат со торби и најпрво трчаат по автобусот, а внатре се прават ко да се истепани. Друго има луѓе кои кога ќе им станеш не ти викаат ни фала, ај добро ова нема потреба, го разбирам нашиот сељачки менталитет. Трети не те замолуваат убаво туку ти викаат, ај стани да седнам, ко демек негово е местото па си му го зафатил.</p><p>Сепак на прво место ќе ми останат старите луѓе. Затоа бев толку против тоа да се даваат бесплатни возења на пензионери, бидејќи тоа го искористуваат многу дрско и им сметаат на другите. Не мислам јас на пладне во најголемата жештина да се враќам накај дома и да слушам предавања над глава како тоа не сум бил културен, а пред тоа си го видел истиот тој што ти држи предавање како трча по автобусот со брзина на светлината. Срамота. Или па сабајле да гледам да не закаснам треба да излезам цел саат порано затоа што на некој пензионер му текнало да задржува, бидејќи досадно му е дома.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 353165, member: 1548"] На никој сигурно. Еве јас се возам со автобус често, секој ден буквално. Значи такви неблагодарни луѓе, тоа чудо. Најпрво се старите кои отишле на пазар и се враќаат со торби и најпрво трчаат по автобусот, а внатре се прават ко да се истепани. Друго има луѓе кои кога ќе им станеш не ти викаат ни фала, ај добро ова нема потреба, го разбирам нашиот сељачки менталитет. Трети не те замолуваат убаво туку ти викаат, ај стани да седнам, ко демек негово е местото па си му го зафатил. Сепак на прво место ќе ми останат старите луѓе. Затоа бев толку против тоа да се даваат бесплатни возења на пензионери, бидејќи тоа го искористуваат многу дрско и им сметаат на другите. Не мислам јас на пладне во најголемата жештина да се враќам накај дома и да слушам предавања над глава како тоа не сум бил културен, а пред тоа си го видел истиот тој што ти држи предавање како трча по автобусот со брзина на светлината. Срамота. Или па сабајле да гледам да не закаснам треба да излезам цел саат порано затоа што на некој пензионер му текнало да задржува, бидејќи досадно му е дома. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
На кого треба да отстапиме место во автобус?
На врв
Bottom