Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Најдобри филмови, серии, актери, филмски ликови...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 303646" data-attributes="member: 272"><p>Шошенк Реденпшн. Зошто?</p><p>Секој филм со Том Хенкс ми е непотполн, не знам зошто. Не го мразам глумецот, едноставно кога ги гледам неговите филмови некако ја осеќам и таа америчка разлигавеност која е преценета во филмовите на Спилберг. Иако овој филм не е негов, сепак се осеќа нишката на зашеќереност. </p><p>Во Шошенк, филмот ја отсликува реалната суровост. Има многу црни ликови а има и онакви кои се волци во овча кожа, за разлика кај Зелената миља во старт ги знаеш психолошките портрети на секој лик и оттука изоставен е моментот на element of surprise. </p><p>Башка Морган фримен, човекот кој е silent motherfucker и секогаш постои можност да се сврти на другата страна. </p><p>Кога би им дал оцена, на Грин би била некоја солидна 7ца додека на Шошенк лабава 9ка. И двата ги препорачувам секако, но вториот е за некои нијанси подобар од првиот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 303646, member: 272"] Шошенк Реденпшн. Зошто? Секој филм со Том Хенкс ми е непотполн, не знам зошто. Не го мразам глумецот, едноставно кога ги гледам неговите филмови некако ја осеќам и таа америчка разлигавеност која е преценета во филмовите на Спилберг. Иако овој филм не е негов, сепак се осеќа нишката на зашеќереност. Во Шошенк, филмот ја отсликува реалната суровост. Има многу црни ликови а има и онакви кои се волци во овча кожа, за разлика кај Зелената миља во старт ги знаеш психолошките портрети на секој лик и оттука изоставен е моментот на element of surprise. Башка Морган фримен, човекот кој е silent motherfucker и секогаш постои можност да се сврти на другата страна. Кога би им дал оцена, на Грин би била некоја солидна 7ца додека на Шошенк лабава 9ка. И двата ги препорачувам секако, но вториот е за некои нијанси подобар од првиот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Најдобри филмови, серии, актери, филмски ликови...
На врв
Bottom