Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Најдобриот фудбалер според вас
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="NEPOBEDLIV" data-source="post: 59622" data-attributes="member: 658"><p>Другар, најискрено одговори ми на прашањево....<strong>дали следиш фудбал?</strong></p><p></p><p>Кој го прими Ибрахимовиќ во Милан?Кој тим го мотивира? Па тој е моторот на Милан, тимот кој вие со помош на<strong> 2 </strong>пенали едвај го победивте, тимот што и покрај 14-те повредени фудбалери, е прв на табелата во Серија А.</p><p></p><p>И да, за сето тоа е заслужен Ибрахимовиќ кој постигна најмногу голови за Милан, најмногу асистенции и придонесе за секој постигнат гол на Милан.Да те потсетам дека Ибрахимовиќ во секој клуб каде што играл прикажувал врвни резултати.Човеков моментално е прв стрелец во Серија А со 23 погодоци.</p><p></p><p>Ај те молам објасни ми, како тоа играч кој што неможе да игра без Иниеста и Чави е најдобар во светов? Што прикажал Меси за Аргентинската репрезентација?</p><p></p><p>Без навреда, ама се правиш паметен повеќе од колку што си...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NEPOBEDLIV, post: 59622, member: 658"] Другар, најискрено одговори ми на прашањево....[B]дали следиш фудбал?[/B] Кој го прими Ибрахимовиќ во Милан?Кој тим го мотивира? Па тој е моторот на Милан, тимот кој вие со помош на[B] 2 [/B]пенали едвај го победивте, тимот што и покрај 14-те повредени фудбалери, е прв на табелата во Серија А. И да, за сето тоа е заслужен Ибрахимовиќ кој постигна најмногу голови за Милан, најмногу асистенции и придонесе за секој постигнат гол на Милан.Да те потсетам дека Ибрахимовиќ во секој клуб каде што играл прикажувал врвни резултати.Човеков моментално е прв стрелец во Серија А со 23 погодоци. Ај те молам објасни ми, како тоа играч кој што неможе да игра без Иниеста и Чави е најдобар во светов? Што прикажал Меси за Аргентинската репрезентација? Без навреда, ама се правиш паметен повеќе од колку што си... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Најдобриот фудбалер според вас
На врв
Bottom