Најдобриот дејт на кој сте биле

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Има тема за најлошиот состанок на кој сте биле, па јас решив да отворам тема за најдобриот. Опиштете си го најдобриот дејт и што истиот го направило да биде најдобар. Дали ден денес уште контактирате со личноста или секој си е по свој пат ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Има тема за најлошиот состанок на кој сте биле, па јас решив да отворам тема за најдобриот. Опиштете си го најдобриот дејт и што истиот го направило да биде најдобар. Дали ден денес уште контактирате со личноста или секој си е по свој пат ?
Таман се бев израдувала дека немам во животот доживеано најлош состанок а сега се акнав од земја после толку размислување и на крај да заклучам дека сум немала во животот НАЈдобар состанок...сите ми беа еднолични и не многу романтични, ништо посебно за прераскажување:(

• Ми се допаѓа

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Таман се бев израдувала дека немам во животот доживеано најлош состанок а сега се акнав од земја после толку размислување и на крај да заклучам дека сум немала во животот НАЈдобар состанок...сите ми беа еднолични и не многу романтични, ништо посебно за прераскажување:(

Сигурно ќе има некој добар во иднина (sun)(flower).

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Правило е тој што отвара ваква тема, да пише за себе. Така да ај пиши ни за дејтот со Много Битно. :rofl
Злочко радознало, ај ти кажи ни дали воопшто си имал секс со девојка до ден денес?

• Ми се допаѓа

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Правило е тој што отвара ваква тема, да пише за себе. Така да ај пиши ни за дејтот со Много Битно. :rofl

темата е за НАЈДОБРИОТ состанок. До сега јас не сум имала некој посебно добар за да раскажувам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and misterija

Shark33

Нов член
13 јули 2016
18
5
3
9
Се најдовме преку фб, после недела дена четање отидовме на second level муабети за после месец дена прва средба да се утепаме од е***е после 10 минути познатство :)