Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Најдобар мобилен оператор во 2012/2013 година
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 201127" data-attributes="member: 621"><p>Абе порано од T-mobile земаа данок кога ќе ставиш кредит. Пример ако ставиш 590 ден. ќе ти стигнат 500 ден. чисти, ама кога наплаќаа разговори и смс-и не наплаќаа данок затоа што веќе беше наплатен данокот. На многумина им беше нејасно или демек ги краделе а-у и сеа е обратно. Сеа ставаш 100 ти стигаат 100 ден. ама ако тарифата е 4 ден/мин ставај си и 18% ддв. Исто е и вака и така.</p><p></p><p>Првин да се разбереме, структурата на мрежата на T-mobile стои уште од времето на МобиМак. Другите оператори имаат потпишано договори за користење на нивната мрежа, One уште додека беше само Cosmofon имаа делумно користење т.е. дел од свои дел од нивни ќелии. Вип мислам дека се целосно врз T-mobile. Тоа би требало да укажува на стабилноста на мрежата и сигналот. Некој спомна интернет и телевизија. Да не се лажеме, интернетот на boom оди преку T-Home. Кога стававме во станов 2 месеци чекавме да добијат решение од T-Home за да наместат интернет од boom. Телевизијата не е за споредба. Т-home даваат целосно дигитална телевизија, сликата да отидеш и во Крушкундалево е кристално чиста во секој момент, а додека овие од boom ја ги рамнам со кабелски оператор. Ако тоа е дигитален сигнал, тогаш ја у подрум имам спејс шатл.</p><p></p><p>Ја околу 12 години имам број од Т-mobile па не сум имал причина за да се пожалам. Сега имаат една супер можност, потпишуваш договор 2 години дека ќе ставаш секој месец кредит минимум 300 ден. и добиваш можност да си одбереш телефон исто ко за претплата, а сеуште си на припејд. Имаат и една нова тарифа 3,9 ден. е буквално се` (со се` ддв) и плус секој месец ми стигаат по минимум 70 ден. кредит за сите мрежи.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 201127, member: 621"] Абе порано од T-mobile земаа данок кога ќе ставиш кредит. Пример ако ставиш 590 ден. ќе ти стигнат 500 ден. чисти, ама кога наплаќаа разговори и смс-и не наплаќаа данок затоа што веќе беше наплатен данокот. На многумина им беше нејасно или демек ги краделе а-у и сеа е обратно. Сеа ставаш 100 ти стигаат 100 ден. ама ако тарифата е 4 ден/мин ставај си и 18% ддв. Исто е и вака и така. Првин да се разбереме, структурата на мрежата на T-mobile стои уште од времето на МобиМак. Другите оператори имаат потпишано договори за користење на нивната мрежа, One уште додека беше само Cosmofon имаа делумно користење т.е. дел од свои дел од нивни ќелии. Вип мислам дека се целосно врз T-mobile. Тоа би требало да укажува на стабилноста на мрежата и сигналот. Некој спомна интернет и телевизија. Да не се лажеме, интернетот на boom оди преку T-Home. Кога стававме во станов 2 месеци чекавме да добијат решение од T-Home за да наместат интернет од boom. Телевизијата не е за споредба. Т-home даваат целосно дигитална телевизија, сликата да отидеш и во Крушкундалево е кристално чиста во секој момент, а додека овие од boom ја ги рамнам со кабелски оператор. Ако тоа е дигитален сигнал, тогаш ја у подрум имам спејс шатл. Ја околу 12 години имам број од Т-mobile па не сум имал причина за да се пожалам. Сега имаат една супер можност, потпишуваш договор 2 години дека ќе ставаш секој месец кредит минимум 300 ден. и добиваш можност да си одбереш телефон исто ко за претплата, а сеуште си на припејд. Имаат и една нова тарифа 3,9 ден. е буквално се` (со се` ддв) и плус секој месец ми стигаат по минимум 70 ден. кредит за сите мрежи. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Најдобар мобилен оператор во 2012/2013 година
На врв
Bottom