Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Најдобар мобилен оператор во 2012/2013 година
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Angiie" data-source="post: 201077" data-attributes="member: 222"><p>Значи сум имала број од сите три мобилни оператори. Најпрво од T-mobile, па после зедов од Вип и пред отприлика година дена на One. </p><p>Гласав за третите од причина што плаќам многу малце (на пост пејд сум, претплата од 400 денари), а се отепувам од зборување, пишување на СМС и исто така користам Интернет.</p><p></p><p>На Т-mobile бев од 2003 или 2004, па се’ до лани. Најпрво бев на при-пејд, ставав кредит стотка да речеме и освен тоа што на сметка ми стигаа 85 ден., тие траеја само една седмица. Земаа ддв при секое надополнување, сега не знам како е. После тоа зедов број на пост-пејд и сметките никогаш не беа пониски од 3000 денари, иако договорот беше на само 500 денари чинам. </p><p></p><p>Од Вип не бев задоволна воопшто. Имаа некои примамливи понуди, ама го кажуваа само тоа што нив им чинеше, а на крај ќе видиш ти заминал кредитот без да знаеш. Башка тоа, мрежата им е катастрофа. Бројот ми стои се уште само затоа што имам другар кој е на Вип, а со кој постојано се слушам, а не сака да го смени операторот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Angiie, post: 201077, member: 222"] Значи сум имала број од сите три мобилни оператори. Најпрво од T-mobile, па после зедов од Вип и пред отприлика година дена на One. Гласав за третите од причина што плаќам многу малце (на пост пејд сум, претплата од 400 денари), а се отепувам од зборување, пишување на СМС и исто така користам Интернет. На Т-mobile бев од 2003 или 2004, па се’ до лани. Најпрво бев на при-пејд, ставав кредит стотка да речеме и освен тоа што на сметка ми стигаа 85 ден., тие траеја само една седмица. Земаа ддв при секое надополнување, сега не знам како е. После тоа зедов број на пост-пејд и сметките никогаш не беа пониски од 3000 денари, иако договорот беше на само 500 денари чинам. Од Вип не бев задоволна воопшто. Имаа некои примамливи понуди, ама го кажуваа само тоа што нив им чинеше, а на крај ќе видиш ти заминал кредитот без да знаеш. Башка тоа, мрежата им е катастрофа. Бројот ми стои се уште само затоа што имам другар кој е на Вип, а со кој постојано се слушам, а не сака да го смени операторот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Најдобар мобилен оператор во 2012/2013 година
На врв
Bottom