Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Начини на заведување?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 128285" data-attributes="member: 779"><p>Абе начините на заведување зависат од карактерот на ликовите, значи тука има улога стилот на облекувањето, музиката што ја слушаат, возраста, амбициите, целта во животот, коефициентот на сериозност, угледот на ликовите итн. Али ај јас ќе кажам само два начини најлесни за помладата популација.</p><p>Начин на заведување број 1. во дискотека</p><p>Ја повикувам на шанк со ноншалантно понашање да одвои пар провод минути и одма порачувам 6 текили, 2 сенки, и 2 Б52, се прајме салата во рок од 10 минути и заведени сме двајцата, а можит и шанкерот да го заведиме- многу лесен метод и едноставен и 95% се успешни. Зборувам за претходно запознаени ликови, каде си земам за слобода да ја повикам и да не ме одбие при што ќе бидам сигурен, а не да јадам корпа од новепочена шмизла која се лепи на менаџерот од дискотеката.... а тој тука обичен амал кој превзел глупава тешка одговорност за некоја симболична сума пари..... колку погрешно ги согледуваат работите шмизлињата.</p><p>Начин на заведување број 2. во ресторан</p><p>Ја поканувам на отмена вечера каде има жива музика (тамбураши + виолина), купувам ружа, изигравам запален џентлмен/ и ја отварам вратата од колата, никогаш не одам пред неа ниту пак седнувам пред неа, се извинувам ако треба да одам во ВЦ, дозволувам девојката да го направи изборот околу виното или што и да е, цела вечер зборувам на висок стил со премногу странцизми (се правам интелегентен- држ ме мајко ќе полетам), обрнувам премногу внимание на секој еден детал во врска со муабетот, просторот и времето, зборувам за книги, посетени земји/места, интересни стории засолени со хумор итн.....и по извесен период тајно го повикувам виолинистот и ја поканувам на танц...и уште милион гестови можам да набројам али некој нареден пат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 128285, member: 779"] Абе начините на заведување зависат од карактерот на ликовите, значи тука има улога стилот на облекувањето, музиката што ја слушаат, возраста, амбициите, целта во животот, коефициентот на сериозност, угледот на ликовите итн. Али ај јас ќе кажам само два начини најлесни за помладата популација. Начин на заведување број 1. во дискотека Ја повикувам на шанк со ноншалантно понашање да одвои пар провод минути и одма порачувам 6 текили, 2 сенки, и 2 Б52, се прајме салата во рок од 10 минути и заведени сме двајцата, а можит и шанкерот да го заведиме- многу лесен метод и едноставен и 95% се успешни. Зборувам за претходно запознаени ликови, каде си земам за слобода да ја повикам и да не ме одбие при што ќе бидам сигурен, а не да јадам корпа од новепочена шмизла која се лепи на менаџерот од дискотеката.... а тој тука обичен амал кој превзел глупава тешка одговорност за некоја симболична сума пари..... колку погрешно ги согледуваат работите шмизлињата. Начин на заведување број 2. во ресторан Ја поканувам на отмена вечера каде има жива музика (тамбураши + виолина), купувам ружа, изигравам запален џентлмен/ и ја отварам вратата од колата, никогаш не одам пред неа ниту пак седнувам пред неа, се извинувам ако треба да одам во ВЦ, дозволувам девојката да го направи изборот околу виното или што и да е, цела вечер зборувам на висок стил со премногу странцизми (се правам интелегентен- држ ме мајко ќе полетам), обрнувам премногу внимание на секој еден детал во врска со муабетот, просторот и времето, зборувам за книги, посетени земји/места, интересни стории засолени со хумор итн.....и по извесен период тајно го повикувам виолинистот и ја поканувам на танц...и уште милион гестови можам да набројам али некој нареден пат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Начини на заведување?
На врв
Bottom