Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Насилство во училиштата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="JaMi" data-source="post: 299583" data-attributes="member: 446"><p>Се сеќавам кога бев основно имаше еден фраер што секогаш му се плашеа во одд. и секого закачаше,секој ден различно.Поминав и јас низ редот али затоа со сета сила што ја имав му вратив 5пати повеќе за на крај моите родители да бидат повикани на разговор со класната.</p><p>Што беше најтрагично фраерот беше љубимец на класната и секогаш го бранеше,а ништо не превземаше со секојдневите поплаки од него.</p><p>Тој си остана истиот освен што мене ме прескокнуваше поради тоа што јас веќе не му бев интересна,но другите ги жалев но што можев да напраам јас кога тој што треба да реагира му гледаше низ прсти ?!</p><p>Стварно незнам како би се променило и запрело насилството во училиштата,секогаш било и секогаш ќе го има.</p><p>Насилните деца се испуштени деца на кои не им се посветува внимание,родителите многу им работат кутрите.... </p><p>Им треба простор за доминација,да се истакнат дека се најдобри во нешто па макар и во најлошто па удри по послабиот истурајќи си ги своите слабости.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JaMi, post: 299583, member: 446"] Се сеќавам кога бев основно имаше еден фраер што секогаш му се плашеа во одд. и секого закачаше,секој ден различно.Поминав и јас низ редот али затоа со сета сила што ја имав му вратив 5пати повеќе за на крај моите родители да бидат повикани на разговор со класната. Што беше најтрагично фраерот беше љубимец на класната и секогаш го бранеше,а ништо не превземаше со секојдневите поплаки од него. Тој си остана истиот освен што мене ме прескокнуваше поради тоа што јас веќе не му бев интересна,но другите ги жалев но што можев да напраам јас кога тој што треба да реагира му гледаше низ прсти ?! Стварно незнам како би се променило и запрело насилството во училиштата,секогаш било и секогаш ќе го има. Насилните деца се испуштени деца на кои не им се посветува внимание,родителите многу им работат кутрите.... Им треба простор за доминација,да се истакнат дека се најдобри во нешто па макар и во најлошто па удри по послабиот истурајќи си ги своите слабости. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Насилство во училиштата
На врв
Bottom