Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Насилство во училиштата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Makedonec" data-source="post: 299578" data-attributes="member: 4644"><p>За тоа што ја отварам темава ме инспирира случка која ја видов пред некој ден</p><p>Оваа година не мешаа нас со поголемите години во иста смена Кај поголемите од нас но и кај нас гледам дека често доаѓа до кавга или тепачка поради тоа кој навива за мзт а кој за работнички кој е од аеродром а кој е од центар што таквата поделба ме нервира</p><p>Ме изненади случка која ја видов вчера кај поголемите од нас Дете кое е мирно и со никој не се кара стана мета на насилници</p><p>се собраа 4-5 дечишта и почнаа да го буткаат детето да го навредуваат да го посрамуваат без причина пред сите нас други што седевме во школскиот двор тој беше со неколку другари и другарки но они се тргнаа на страна и ништо не правеа а кога си одеше кон дома они го следеа и му го правеа истото</p><p>денес се повтори истата случка но беше на уште полошо поголеми навредливи зборови поголема провокација и полоши удари</p><p>ние како помали од нив ништо неможевме да направиме</p><p>Прашањето е како да се спречи насилството во училиштата?</p><p>зар децата во школо одат за да бидат малтретирани?</p><p>како би сте решиле еден ваков проблем и дали сте го имале?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Makedonec, post: 299578, member: 4644"] За тоа што ја отварам темава ме инспирира случка која ја видов пред некој ден Оваа година не мешаа нас со поголемите години во иста смена Кај поголемите од нас но и кај нас гледам дека често доаѓа до кавга или тепачка поради тоа кој навива за мзт а кој за работнички кој е од аеродром а кој е од центар што таквата поделба ме нервира Ме изненади случка која ја видов вчера кај поголемите од нас Дете кое е мирно и со никој не се кара стана мета на насилници се собраа 4-5 дечишта и почнаа да го буткаат детето да го навредуваат да го посрамуваат без причина пред сите нас други што седевме во школскиот двор тој беше со неколку другари и другарки но они се тргнаа на страна и ништо не правеа а кога си одеше кон дома они го следеа и му го правеа истото денес се повтори истата случка но беше на уште полошо поголеми навредливи зборови поголема провокација и полоши удари ние како помали од нив ништо неможевме да направиме Прашањето е како да се спречи насилството во училиштата? зар децата во школо одат за да бидат малтретирани? како би сте решиле еден ваков проблем и дали сте го имале? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Насилство во училиштата
На врв
Bottom