Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Насилство во породувалиштата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 336525" data-attributes="member: 3001"><p>Imam dobro iskustvo i po privatni i po drzavni ginekoloshki bolnici, imam ragjano i se sto zboram e od licno iskustvo.</p><p>BTW jas sekogas bi se poragjala vo bolnica bez maz vo prisustvo, no veke zavrshiv so poroduvanjata...</p><p>A moeto iskustvo od privatnite bolnici e samo dobar teatar za oci i kupena nadez, nasmeani sestri, a koga nesto ke se zaglavi, ne mozes da dojdes do doktor i tvoite 2000 evra se mnozat so nula.</p><p>Mila , ne e se taka sjajno kako sto izgleda na prv pogled, veruvaj...pominav mnogu...</p><p></p><p></p><p>Big Berta ti posakuvam lesno i brzo poroduvanje. I nemoj da odis da se poragjas tamu kade sto ne veruvas vo necija strucnost, uslovi, ili imas negativni emocii kon toj koj ke te poragja, zasto nema da pomines ubavo. Ako nekoj saka da si ja ostvari svojata profesionalna zadaca, a od drugata strana ima negativen stav i neveruvanje(bezrazlika dali e toa opravdano ili ne) , sekogas situacijata se komplicira po nekoj Marfiev zakon. Ako veruvas vo privatnite bolnici ili nekomu licno, od sega sobiraj pari za poroduvanje. Prikaznite deka personalot uziva za da gi gleda i da se cudi na vaginite na pacientkite- ne drzi...Site sekojdnevno gledaat mnogu vagini i se videle, i sekakvi formi, golemini, anomalii , se sto ima na planeta Zemja. Tie sto ti gi prenesuvaat tie prikazni , ne se mnogu iskreni. Prasaj ja majka ti za iskustvoto na ragjanje, mozebi ke ti dolovi realna slika.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 336525, member: 3001"] Imam dobro iskustvo i po privatni i po drzavni ginekoloshki bolnici, imam ragjano i se sto zboram e od licno iskustvo. BTW jas sekogas bi se poragjala vo bolnica bez maz vo prisustvo, no veke zavrshiv so poroduvanjata... A moeto iskustvo od privatnite bolnici e samo dobar teatar za oci i kupena nadez, nasmeani sestri, a koga nesto ke se zaglavi, ne mozes da dojdes do doktor i tvoite 2000 evra se mnozat so nula. Mila , ne e se taka sjajno kako sto izgleda na prv pogled, veruvaj...pominav mnogu... Big Berta ti posakuvam lesno i brzo poroduvanje. I nemoj da odis da se poragjas tamu kade sto ne veruvas vo necija strucnost, uslovi, ili imas negativni emocii kon toj koj ke te poragja, zasto nema da pomines ubavo. Ako nekoj saka da si ja ostvari svojata profesionalna zadaca, a od drugata strana ima negativen stav i neveruvanje(bezrazlika dali e toa opravdano ili ne) , sekogas situacijata se komplicira po nekoj Marfiev zakon. Ako veruvas vo privatnite bolnici ili nekomu licno, od sega sobiraj pari za poroduvanje. Prikaznite deka personalot uziva za da gi gleda i da se cudi na vaginite na pacientkite- ne drzi...Site sekojdnevno gledaat mnogu vagini i se videle, i sekakvi formi, golemini, anomalii , se sto ima na planeta Zemja. Tie sto ti gi prenesuvaat tie prikazni , ne se mnogu iskreni. Prasaj ja majka ti za iskustvoto na ragjanje, mozebi ke ti dolovi realna slika. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Насилство во породувалиштата
На врв
Bottom