Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Насилство во породувалиштата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 336190" data-attributes="member: 3931"><p>Јас прашав а жената треба да одговори ако сака или несака, зависи дали ќе и се бендиса прашањето...Само незнам ти што бараш во моето прашање, бараш закачка, немаш попаметна работа..не побарав од тебе одговор, наули се еднаш да не скокаш како петле насекаде.Јас не ти се мешам во темите за спорт или филм, ниту сум ти упатила некој негативен коментар на тие теми и сеха не ми е јасно што ти е толку мерак на теба а и на некои други на секој мој коментар да се убаците со запален фитил.</p><p>Насловот на темата воопшто не е добар, језив е, треба да се размисли малку повеќе оти може и трудници да прочитаат а тоа нема да делува благопријатно на нивната и така тешка и променлива хормонална состојба....</p><p>Чудно работа е што мислиш дека некој мене ме брани а уште пошлакнато ти е моментален напад на било кој член што ке мисли како мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 336190, member: 3931"] Јас прашав а жената треба да одговори ако сака или несака, зависи дали ќе и се бендиса прашањето...Само незнам ти што бараш во моето прашање, бараш закачка, немаш попаметна работа..не побарав од тебе одговор, наули се еднаш да не скокаш како петле насекаде.Јас не ти се мешам во темите за спорт или филм, ниту сум ти упатила некој негативен коментар на тие теми и сеха не ми е јасно што ти е толку мерак на теба а и на некои други на секој мој коментар да се убаците со запален фитил. Насловот на темата воопшто не е добар, језив е, треба да се размисли малку повеќе оти може и трудници да прочитаат а тоа нема да делува благопријатно на нивната и така тешка и променлива хормонална состојба.... Чудно работа е што мислиш дека некој мене ме брани а уште пошлакнато ти е моментален напад на било кој член што ке мисли како мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Насилство во породувалиштата
На врв
Bottom