Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Навредување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374567" data-attributes="member: 229"><p>Ах да, алатката на немоќните и незадоволните. Сте приметиле дека обично тоа што го мразат кај себе, го „отсликуваат“ т.е. потенцираат кај други? Па не бе, ич не се познава.</p><p>Не е за џабе она дека најубаво ќе откриеш што мисли некој за себе ако го слушаш како зборува за други.</p><p>Директни навреди па за болест или изглед веќе се показател за ментално растројство кај личноста. Во основно немаше кој не беше на мета на навредување од 5-6 души, ама ниту на мои 11-12 години не отидов доволно долу да ги навредувам за работи за кои тие навредуваа - ако некој бил полничок, спор на физичко, дури и ако му е починат родител. Мислам... од какви родители се израснати овие деца, па тоа да им е за потсмев?</p><p></p><p>Од друга страна па има личности што се вреѓаат ако дишеш „погрешно“ во нивна близина. Зошто си кажал нешто со тој тон, зошто тој збор наместо овој, ќе те праша да му објасниш нешто, па после ти вика „Добро бе, не тупи, не сум толку глуп/а колку што ме мислиш“. Среќа ги надраснав и оставив во минатото тие.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374567, member: 229"] Ах да, алатката на немоќните и незадоволните. Сте приметиле дека обично тоа што го мразат кај себе, го „отсликуваат“ т.е. потенцираат кај други? Па не бе, ич не се познава. Не е за џабе она дека најубаво ќе откриеш што мисли некој за себе ако го слушаш како зборува за други. Директни навреди па за болест или изглед веќе се показател за ментално растројство кај личноста. Во основно немаше кој не беше на мета на навредување од 5-6 души, ама ниту на мои 11-12 години не отидов доволно долу да ги навредувам за работи за кои тие навредуваа - ако некој бил полничок, спор на физичко, дури и ако му е починат родител. Мислам... од какви родители се израснати овие деца, па тоа да им е за потсмев? Од друга страна па има личности што се вреѓаат ако дишеш „погрешно“ во нивна близина. Зошто си кажал нешто со тој тон, зошто тој збор наместо овој, ќе те праша да му објасниш нешто, па после ти вика „Добро бе, не тупи, не сум толку глуп/а колку што ме мислиш“. Среќа ги надраснав и оставив во минатото тие. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Навредување
На врв
Bottom