Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Навредување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 228320" data-attributes="member: 623"><p>Јас немам никаков проблем некој да ми каже што мисли за мене, но во суштина, не може да ме навреди било кој.</p><p>За да ме навреди некој, треба и да ми значи прво. А за да размислам дали сум погрешила, треба тој некој да има добар аргумент.</p><p>Мислам, многу се луѓето нежни. Ќе му речеш дека греши, и одма ќе се караме, тепаме, срам да ми е.</p><p>Страшна работа.</p><p></p><p>Сигурно сум навредила многу луѓе. Не се каам, ич. Затоа што сум го кажала тоа што сум го мислела, го мислам и ден денес истото, а поголема навреда од лага нема.</p><p>Ако ги боли вистината, па, нека преболат. Не можам тука да им помогнам.</p><p></p><p>Што се однесува до простување, јас не можам да бидам лута никому. Без оглед што ми направил. Можам само да не се замарам повеќе со таа личност. Но не заборавам, затоа што не сум човек кој сака да биде жртва. Не сум жртва.</p><p>Повеќе се гледам себеси како survivor, not a victim. Океј, ме згази, ме смачка, супер, сега ќе пораснам поголема и помоќна. И утре за леб да молиш ќе те оставам да патиш, и пред умирачка ќе ти дадам.</p><p></p><p>Не сум одмаздољубива од аспект да ја планирам одмаздата или да се трудам да им се одмаздам на луѓето, така ми се поклопило во животот, тие што најмногу успеале да ме повредат, сепак на крајот ме барале за битни работи.</p><p>Секако дека не сум добра душичка, па да им притрчам во помош. Малце по малце, додека не им вратам мило за драго.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 228320, member: 623"] Јас немам никаков проблем некој да ми каже што мисли за мене, но во суштина, не може да ме навреди било кој. За да ме навреди некој, треба и да ми значи прво. А за да размислам дали сум погрешила, треба тој некој да има добар аргумент. Мислам, многу се луѓето нежни. Ќе му речеш дека греши, и одма ќе се караме, тепаме, срам да ми е. Страшна работа. Сигурно сум навредила многу луѓе. Не се каам, ич. Затоа што сум го кажала тоа што сум го мислела, го мислам и ден денес истото, а поголема навреда од лага нема. Ако ги боли вистината, па, нека преболат. Не можам тука да им помогнам. Што се однесува до простување, јас не можам да бидам лута никому. Без оглед што ми направил. Можам само да не се замарам повеќе со таа личност. Но не заборавам, затоа што не сум човек кој сака да биде жртва. Не сум жртва. Повеќе се гледам себеси како survivor, not a victim. Океј, ме згази, ме смачка, супер, сега ќе пораснам поголема и помоќна. И утре за леб да молиш ќе те оставам да патиш, и пред умирачка ќе ти дадам. Не сум одмаздољубива од аспект да ја планирам одмаздата или да се трудам да им се одмаздам на луѓето, така ми се поклопило во животот, тие што најмногу успеале да ме повредат, сепак на крајот ме барале за битни работи. Секако дека не сум добра душичка, па да им притрчам во помош. Малце по малце, додека не им вратам мило за драго. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Навредување
На врв
Bottom