Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Навредување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 228256" data-attributes="member: 1768"><p>мммм убава тема.</p><p>Јас мислам дека не постои човек на планетава кој не навредил, и кој не бил навреден.</p><p>Јас искрено најмногу ја имам навредувано мојата мајка, неосновано и многу нечовечно, ама што е тука е нема назад.</p><p>Кога викаш дали вреди да се прости и да се продолжи понатаму мислиш на навредите? Дали да се простат?</p><p>Па види, зависи колкава е „тежината“ на навредата. Ако мене денес другар ми рече дека сакото не ми одговара со кондурите и јас се навредам, зошто да не му простам? Само кажал свое мислење.</p><p>Ама ако почне да кажува неосновани работи колку само да си ги прикрие сопствените недостатоци(што вика народот, ако зборовува за мене без да се гледа во огледало) тогаш нема што да размислувам за простување. Не сум единствен човек на планетава, може да најде друга вреќа за лечење комплекси.</p><p>Јас лично не се лутам кога ми ја кажуваат вистината во лице.</p><p>Се лутам на начинот на кој што ми ја кажуваат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 228256, member: 1768"] мммм убава тема. Јас мислам дека не постои човек на планетава кој не навредил, и кој не бил навреден. Јас искрено најмногу ја имам навредувано мојата мајка, неосновано и многу нечовечно, ама што е тука е нема назад. Кога викаш дали вреди да се прости и да се продолжи понатаму мислиш на навредите? Дали да се простат? Па види, зависи колкава е „тежината“ на навредата. Ако мене денес другар ми рече дека сакото не ми одговара со кондурите и јас се навредам, зошто да не му простам? Само кажал свое мислење. Ама ако почне да кажува неосновани работи колку само да си ги прикрие сопствените недостатоци(што вика народот, ако зборовува за мене без да се гледа во огледало) тогаш нема што да размислувам за простување. Не сум единствен човек на планетава, може да најде друга вреќа за лечење комплекси. Јас лично не се лутам кога ми ја кажуваат вистината во лице. Се лутам на начинот на кој што ми ја кажуваат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Навредување
На врв
Bottom