Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Навивачи - проблем во државата или трн во око на народот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 300662" data-attributes="member: 1302"><p>Не одам многу по натпревари, и можеби не сум компетентна да зборувам на темава, ама мислам дека и навивачиве се однесуваат многу неспортски. </p><p>Така да во некои случаи , да треба многу полиција за да регулира и да ја брани обичната публика од инциденти.</p><p>Значи во Тетово кога игра Тетекс, посебно со екипи од другата националност тоа е војна, таму да си дојден како обична публика можеш добар ќутек да си изедеш , или да те прегазат кога излегуваат како стампедо некое. Сум била два пати, и сакав татко ми да го викам да ме земе од што ми беше страв. </p><p>Башка едно е да навиваш друго е бомби да фрлаш по терен....</p><p>Доаѓаат пијани, набилдани со еуфорија , да имаат пиштоли би се испоутепале сите...</p><p>Нормално не е секаде така, ама поради можноста за инциденти и поради нетрпеливоста помеѓу навивачите затоа веројатно има толку мн полиција. </p><p>Треба да ги има навивачите, ама не да лечат комплекси и нервози по натпревари, туку да навиваат што и им е основната функција.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 300662, member: 1302"] Не одам многу по натпревари, и можеби не сум компетентна да зборувам на темава, ама мислам дека и навивачиве се однесуваат многу неспортски. Така да во некои случаи , да треба многу полиција за да регулира и да ја брани обичната публика од инциденти. Значи во Тетово кога игра Тетекс, посебно со екипи од другата националност тоа е војна, таму да си дојден како обична публика можеш добар ќутек да си изедеш , или да те прегазат кога излегуваат како стампедо некое. Сум била два пати, и сакав татко ми да го викам да ме земе од што ми беше страв. Башка едно е да навиваш друго е бомби да фрлаш по терен.... Доаѓаат пијани, набилдани со еуфорија , да имаат пиштоли би се испоутепале сите... Нормално не е секаде така, ама поради можноста за инциденти и поради нетрпеливоста помеѓу навивачите затоа веројатно има толку мн полиција. Треба да ги има навивачите, ама не да лечат комплекси и нервози по натпревари, туку да навиваат што и им е основната функција. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Навивачи - проблем во државата или трн во око на народот?
На врв
Bottom