Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Музиката и нејзиното влијание врз вашето расположение
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Trajche" data-source="post: 141296" data-attributes="member: 50"><p>Добра тема, а за музиката како влијае врз мене кога ќе се подразмислам, музиката е таа што ме води низ животот, секој ден да ме мотивира, инспирира и ме држи секојдневно да живеам и мислам. Иако не сум музичар, секојдневно моите 10 топ песни, ако не ги слушам едноставно денот не е како што треба, или утрето нема да биде добро без моите омилени песни, ќе кажам пак кои ми дават инспирација.</p><p></p><p>И уште нешто што кажуваат поискусните од мене во бодибилдингот и фитнесот кои користеле хемија, музиката е појака од хемијата, а и верувам дека се во право.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trajche, post: 141296, member: 50"] Добра тема, а за музиката како влијае врз мене кога ќе се подразмислам, музиката е таа што ме води низ животот, секој ден да ме мотивира, инспирира и ме држи секојдневно да живеам и мислам. Иако не сум музичар, секојдневно моите 10 топ песни, ако не ги слушам едноставно денот не е како што треба, или утрето нема да биде добро без моите омилени песни, ќе кажам пак кои ми дават инспирација. И уште нешто што кажуваат поискусните од мене во бодибилдингот и фитнесот кои користеле хемија, музиката е појака од хемијата, а и верувам дека се во право. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Музиката и нејзиното влијание врз вашето расположение
На врв
Bottom