Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Моментално слушам...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 278739" data-attributes="member: 3108"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Ukradena,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Svaka minuta s tobom mi je ko da praznik dolazi,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Trema i kava prolivena ociti su dokazi</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Da imas pet minuta za me izmedju posla i obitelji </span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">S tobom je zivot</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Ko lijepi izlog s puno svjetla,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Prazna dekoracija</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">U njemu ima kolko hoces pari novih cipela,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">I praznih obecanja da se strpim,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Da ti dam jos malo vremena </span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Ovaj cirkus</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Nije mi bio ni u opisu zivota</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Ti meni prvi a ja tebi stota,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">Za tijelo parfem, za dusu arsen</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #515151">I sebi krijem da sam ovisna</span></span></span></p><p></p><p>[media=youtube]bybJydTdCaI[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 278739, member: 3108"] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Ukradena,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Svaka minuta s tobom mi je ko da praznik dolazi,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Trema i kava prolivena ociti su dokazi[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Da imas pet minuta za me izmedju posla i obitelji [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]S tobom je zivot[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Ko lijepi izlog s puno svjetla,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Prazna dekoracija[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]U njemu ima kolko hoces pari novih cipela,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]I praznih obecanja da se strpim,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Da ti dam jos malo vremena [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Ovaj cirkus[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Nije mi bio ni u opisu zivota[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Ti meni prvi a ja tebi stota,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]Za tijelo parfem, za dusu arsen[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Georgia][COLOR=#515151]I sebi krijem da sam ovisna[/COLOR][/FONT][/SIZE] [media=youtube]bybJydTdCaI[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Моментално слушам...
На врв
Bottom