Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Младите и компјутерите + интернетот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 102747" data-attributes="member: 21"><p>не е пробле мтехнологијата окулу оваа проблематика зашто во било во кој период од историјата да погледнете секогаш новата технологија била оспорувана и сметана дека младите не треба да започнат да ја користат толку рано. не се пробле мродителите (до некаде ) зашти тие се раководат од една мисла дека тие кога растеле ја немале таа можност па го сакаат најдоброто за своето дете па му овозможуваат телевизор компјутер, мобилен , интернет и слично. најголе мпробле мзошто децата се толку зависни од технологијата и од онтернетот е општеството. општеството е виновно за се тој проблем ..Замислете ако интернетот се користеше сега за друга намена , да останеше само за информирање и ништо повеќе .? Тогаш децата повторно ке беа надвор .. има уште многу за пишење ама ме мрзи сега .. ке пишам подоцна..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 102747, member: 21"] не е пробле мтехнологијата окулу оваа проблематика зашто во било во кој период од историјата да погледнете секогаш новата технологија била оспорувана и сметана дека младите не треба да започнат да ја користат толку рано. не се пробле мродителите (до некаде ) зашти тие се раководат од една мисла дека тие кога растеле ја немале таа можност па го сакаат најдоброто за своето дете па му овозможуваат телевизор компјутер, мобилен , интернет и слично. најголе мпробле мзошто децата се толку зависни од технологијата и од онтернетот е општеството. општеството е виновно за се тој проблем ..Замислете ако интернетот се користеше сега за друга намена , да останеше само за информирање и ништо повеќе .? Тогаш децата повторно ке беа надвор .. има уште многу за пишење ама ме мрзи сега .. ке пишам подоцна.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Младите и компјутерите + интернетот
На врв
Bottom