Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Манекенки
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 250043" data-attributes="member: 2082"><p>45кг. и ти вика дебелаааааааааа сумммм, молчи костурке!</p><p></p><p>како што кажав секоја една работа е добра само ако е избалансирана. се што премногу или премалку е невкусно.</p><p>јас имам слика како треба да изгледа вистинска девојка, имаш и ти..најчесто таа слика не се поклопува ама сепак мислам дека секој нормален знае основно кои работи треба да ги поседува една убава девојка и визуелно и внатрешно.</p><p>бизнисов со изгладнување на кутрите девојки ширум светот некому можеби му носи пари, ама едно сигурно знам, а тоа е дека уништува илјадници млади девојки, водени според таканаречени „светски стандарди“, тежнеат да го постигнат она што за светот е „идеално“.коски, кожа, пропаднати фаци...</p><p>страшно е..и она што е убаво, модните агенции го расипуваат, ги доведуваат девојките до степен кога ќе ги погледнеш да ти се повраќа а не да се восхитуваш на убавината.</p><p>но на крајот па не може некој да ти го владее умот, секој има мозок за да размисли што чини а што не, не може некој со инка да ти тури е ова е убаво и точка.и самите девојки се криви, не се гази преку се` за да се стигне до целта ако тоа што го газиш ќе бидеш самата ти!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 250043, member: 2082"] 45кг. и ти вика дебелаааааааааа сумммм, молчи костурке! како што кажав секоја една работа е добра само ако е избалансирана. се што премногу или премалку е невкусно. јас имам слика како треба да изгледа вистинска девојка, имаш и ти..најчесто таа слика не се поклопува ама сепак мислам дека секој нормален знае основно кои работи треба да ги поседува една убава девојка и визуелно и внатрешно. бизнисов со изгладнување на кутрите девојки ширум светот некому можеби му носи пари, ама едно сигурно знам, а тоа е дека уништува илјадници млади девојки, водени според таканаречени „светски стандарди“, тежнеат да го постигнат она што за светот е „идеално“.коски, кожа, пропаднати фаци... страшно е..и она што е убаво, модните агенции го расипуваат, ги доведуваат девојките до степен кога ќе ги погледнеш да ти се повраќа а не да се восхитуваш на убавината. но на крајот па не може некој да ти го владее умот, секој има мозок за да размисли што чини а што не, не може некој со инка да ти тури е ова е убаво и точка.и самите девојки се криви, не се гази преку се` за да се стигне до целта ако тоа што го газиш ќе бидеш самата ти! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Манекенки
На врв
Bottom