Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Малку да се запознаеме :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 195140" data-attributes="member: 1081"><p>1.Здосадено ми е од идиоти и лицемери.</p><p>2.Мразам кога некој ми зборува позади грб, и страв му е да ми каже во лице</p><p>3.Во моментов сакам да сум на едно место, со едно девојче.</p><p>4.Мојот љубовен статус е слободен.</p><p>5.Сакам кога слушам музика, по цел ден, и правам муабет со една личност.</p><p>6.На себе би променил физички изглед.</p><p>7.Омилена држава ми е Хрватска.</p><p>8.Да сум на 10 минути невидлив ќе стојам до лицемерите и ќе ги слушнам како и што ме оговараат.</p><p>9.Неостварена желба ми е да заминам за Германија, и да останам таму, пошто имам право.</p><p>10.Ех,да можам да променам нешто во животот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 195140, member: 1081"] 1.Здосадено ми е од идиоти и лицемери. 2.Мразам кога некој ми зборува позади грб, и страв му е да ми каже во лице 3.Во моментов сакам да сум на едно место, со едно девојче. 4.Мојот љубовен статус е слободен. 5.Сакам кога слушам музика, по цел ден, и правам муабет со една личност. 6.На себе би променил физички изглед. 7.Омилена држава ми е Хрватска. 8.Да сум на 10 минути невидлив ќе стојам до лицемерите и ќе ги слушнам како и што ме оговараат. 9.Неостварена желба ми е да заминам за Германија, и да останам таму, пошто имам право. 10.Ех,да можам да променам нешто во животот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Малку да се запознаеме :)
На врв
Bottom