Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Македонски урбани легенди
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 7699" data-attributes="member: 21"><p>куќата се наоѓа кај црн мост ( така се вика местото) јас имам еднаш влезено внатре без да знам дека има духој и такви работи.. онак ми вика еден другар ела да ја видиш колку е јак куќат напраена.. ивлегваме внатре в одворот и одеднаш почна некако неубо да се чувствувам.. ја прошетавме цела куќа и ко излеговме надвор му викам брат абе д ане има нишето неубо во куќава .. некако ладно почнува да мие.. и ми в вика заборајв дати кажам куќава е проколната има духој в натре..инаку имам слушано дека порано живееле маж и жена и жената починала следниот ден од ко праеле свадаб.. и мажот си заминал од куќата и појке никош не се вратил... имаат постари луѓе кажуван одека внатре нашле слика од чупе и очите му биле скорс бели...</p><p></p><p>и заборај ва да кажам после неколку дена од ко бев во куќата почнастомакот да ме боли многу и добив воспаление на слепото црево.. морав операција да се прам... не знам дали има некоај врска со то пошо никогаш претходно не сум имал такви проблеми..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 7699, member: 21"] куќата се наоѓа кај црн мост ( така се вика местото) јас имам еднаш влезено внатре без да знам дека има духој и такви работи.. онак ми вика еден другар ела да ја видиш колку е јак куќат напраена.. ивлегваме внатре в одворот и одеднаш почна некако неубо да се чувствувам.. ја прошетавме цела куќа и ко излеговме надвор му викам брат абе д ане има нишето неубо во куќава .. некако ладно почнува да мие.. и ми в вика заборајв дати кажам куќава е проколната има духој в натре..инаку имам слушано дека порано живееле маж и жена и жената починала следниот ден од ко праеле свадаб.. и мажот си заминал од куќата и појке никош не се вратил... имаат постари луѓе кажуван одека внатре нашле слика од чупе и очите му биле скорс бели... и заборај ва да кажам после неколку дена од ко бев во куќата почнастомакот да ме боли многу и добив воспаление на слепото црево.. морав операција да се прам... не знам дали има некоај врска со то пошо никогаш претходно не сум имал такви проблеми.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Македонски урбани легенди
На врв
Bottom