Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Градови
Македонски Градови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ema09" data-source="post: 20036" data-attributes="member: 296"><p>Сум била во повеќето градови во Македонија ... Битола си е Битола дека живеам тука зато за мене си е најубава // Широк сокак кој без разлика на годишното време е секогаш полн... тука е и Пелистер ..убавата молика... која ја имаме само ние , ноќниот живот во Битола е секогаш активен .. клубовите како Позитив, и добро познатиот Расчекор се полни, од студенски забави до секој дневни излегувања, денската шема е сигурно по кафичите низ корзо, паркот па потоа тумбе кафе од каде погледот е прекрасен цела Бт. ти е пред очи убаво е .. Исто имаме и богата историја , музеите како што е и еден во чест на Кемал Ататурк го докажуваат тоа , потоа античка Херахлеа мозаиците и новорпонајдените предмети докажуваат од кога датира овај град .. Монастири името кое турците и го дадоа на битола во чест на тоа што имало многу цркви во градот .. ... но сепак кога би морала да бирам да ја напуштам за др град ... Би го одбрала Охрид или Струмица ... онака ми се најблиски во срцето .. се чувствувам како дома ... Скопје е убаво но имаат многу брз живот .. зато отпаѓа .. Прилеп исто така е град кој ми се допаѓа .. Кавадарци исто ми се допаѓа... Сите ги имаат една посебна убавина и се убави на свој начин .. ама Битола си е Битола една ни е !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ema09, post: 20036, member: 296"] Сум била во повеќето градови во Македонија ... Битола си е Битола дека живеам тука зато за мене си е најубава // Широк сокак кој без разлика на годишното време е секогаш полн... тука е и Пелистер ..убавата молика... која ја имаме само ние , ноќниот живот во Битола е секогаш активен .. клубовите како Позитив, и добро познатиот Расчекор се полни, од студенски забави до секој дневни излегувања, денската шема е сигурно по кафичите низ корзо, паркот па потоа тумбе кафе од каде погледот е прекрасен цела Бт. ти е пред очи убаво е .. Исто имаме и богата историја , музеите како што е и еден во чест на Кемал Ататурк го докажуваат тоа , потоа античка Херахлеа мозаиците и новорпонајдените предмети докажуваат од кога датира овај град .. Монастири името кое турците и го дадоа на битола во чест на тоа што имало многу цркви во градот .. ... но сепак кога би морала да бирам да ја напуштам за др град ... Би го одбрала Охрид или Струмица ... онака ми се најблиски во срцето .. се чувствувам како дома ... Скопје е убаво но имаат многу брз живот .. зато отпаѓа .. Прилеп исто така е град кој ми се допаѓа .. Кавадарци исто ми се допаѓа... Сите ги имаат една посебна убавина и се убави на свој начин .. ама Битола си е Битола една ни е ! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Градови
Македонски Градови
На врв
Bottom