Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Македонска патна инфраструктура
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 323709" data-attributes="member: 1970"><p>Ако влезе Македонија во ЕУ сигурна сум дека Германијаќе вложи во градење на автопати(како што тоа го направи за Хрватска)</p><p>Жалосно е да имаме само еден автопат во денешно доба и тоа целиот непрегледен и скршен.Се прашувам дали би било храброст или глупост со нова кола да се тргне некаде на пат низ Мк.</p><p>Освен тоа(малку оф-топик)патот кон Охрид горе низ планините..Мене лично би ми било страв да возам по кривините со 80-90 на саат,знаејќи дека нема никаква заштита од страна.</p><p>Или пак сеуште дозволеното претицување по кривините.Ризик кој не би си го дозволила.</p><p>Мое мислење е дека треба многу да се промени на тоа поле.</p><p></p><p>Пс:Низ кои градови минува автопатот уствари?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 323709, member: 1970"] Ако влезе Македонија во ЕУ сигурна сум дека Германијаќе вложи во градење на автопати(како што тоа го направи за Хрватска) Жалосно е да имаме само еден автопат во денешно доба и тоа целиот непрегледен и скршен.Се прашувам дали би било храброст или глупост со нова кола да се тргне некаде на пат низ Мк. Освен тоа(малку оф-топик)патот кон Охрид горе низ планините..Мене лично би ми било страв да возам по кривините со 80-90 на саат,знаејќи дека нема никаква заштита од страна. Или пак сеуште дозволеното претицување по кривините.Ризик кој не би си го дозволила. Мое мислење е дека треба многу да се промени на тоа поле. Пс:Низ кои градови минува автопатот уствари? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Македонска патна инфраструктура
На врв
Bottom