Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Мажите секогаш се враќаат кај жената со која им е најубав сексуалниот однос
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 354980" data-attributes="member: 1768"><p>Жената секогаш крека да не биде гледана како сексуален објект и на крај секогаш како таква се доживува и со вакви муабети докажува дека како таква сака да биде гледана.</p><p>Мажите секогаш се враќаат за секс.</p><p>Жените секогаш одат по пари.</p><p>До кога со овие класификации? До крај на светот? По сѐ изгледа дека да, до крај на светот. </p><p>Јас како маж, со две долги врски, едната од нив резултираше со брак, и со неколку авантури какви што ги има секој во својот живот, можам да кажам дека кај секоја кај што сум се вратил сум ја доживувал како нешто... нешто што ме влече, енергија која ми прија, прегратка која ме топли, душа која ми годи. Сексот е битен, ама не е пресуден. </p><p>Еве кај една кај која често се враќам никогаш не сум ја ни допрел, камо ли да ја бакнам, на крај сексот. </p><p>Со жена ми пред да почнеме да бидеме сексуално активни сто пати се вратив, откако таа ме турна, и не беше ради сексот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 354980, member: 1768"] Жената секогаш крека да не биде гледана како сексуален објект и на крај секогаш како таква се доживува и со вакви муабети докажува дека како таква сака да биде гледана. Мажите секогаш се враќаат за секс. Жените секогаш одат по пари. До кога со овие класификации? До крај на светот? По сѐ изгледа дека да, до крај на светот. Јас како маж, со две долги врски, едната од нив резултираше со брак, и со неколку авантури какви што ги има секој во својот живот, можам да кажам дека кај секоја кај што сум се вратил сум ја доживувал како нешто... нешто што ме влече, енергија која ми прија, прегратка која ме топли, душа која ми годи. Сексот е битен, ама не е пресуден. Еве кај една кај која често се враќам никогаш не сум ја ни допрел, камо ли да ја бакнам, на крај сексот. Со жена ми пред да почнеме да бидеме сексуално активни сто пати се вратив, откако таа ме турна, и не беше ради сексот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Мажите секогаш се враќаат кај жената со која им е најубав сексуалниот однос
На врв
Bottom