Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луцидно сонување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="bonboonka" data-source="post: 314136" data-attributes="member: 5960"><p>А да прашам сеа пак извини ако сум досадна ми се случува значи често да сонувам како ме напага некоjа сенка или нешто зло свесна сум дека сонувам и сакам да се разбудам ама ни очи неможам да отворам ни да мрднам со прст цело тело ми е укочено се мачам да викнам а немам глас прочитав на нет тоа го викале парализа на сонот има ли врска ова со тоа чудно ми е толку сонувам триста на саат а да незнам за ова а па и да не ми се десило</p><p></p><p>Или чекаjте сега се сетив ми се има случувано да сонувам нешто многу убаво и се будам во момент и од што ми е убав сонот свесно си продолжувам да си сонувам како сакам си сонувам ама штознам првпат слушам дека ова нели дека е различно од обичниот сон и дека е истражувано за тоа</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bonboonka, post: 314136, member: 5960"] А да прашам сеа пак извини ако сум досадна ми се случува значи често да сонувам како ме напага некоjа сенка или нешто зло свесна сум дека сонувам и сакам да се разбудам ама ни очи неможам да отворам ни да мрднам со прст цело тело ми е укочено се мачам да викнам а немам глас прочитав на нет тоа го викале парализа на сонот има ли врска ова со тоа чудно ми е толку сонувам триста на саат а да незнам за ова а па и да не ми се десило Или чекаjте сега се сетив ми се има случувано да сонувам нешто многу убаво и се будам во момент и од што ми е убав сонот свесно си продолжувам да си сонувам како сакам си сонувам ама штознам првпат слушам дека ова нели дека е различно од обичниот сон и дека е истражувано за тоа [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луцидно сонување
На врв
Bottom