Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Лажење за бројот на партнери?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 214403" data-attributes="member: 1176"><p>Тоа дека треба очите да ги отвориш пред да се впуштиш во нешто е многу јасно, нема муабет тука. Се што кажа ти е вистина. Но, еве излегувам на дејт, машкото ми се подогува во муабет, ќе почекаш одреден период (да согледаш дали е само за секс, дали не му е дојдено само до тоа) и полека ќе зачекориш кон поголема интимност.</p><p></p><p>Секое девојче бира со кого ќе излезе, верувај. Тие што излегуваат со женкари се со некоја идиотска логика дека го уловиле најјакиот фраер и им е за куропецање а не за она вистинското. Дури и да сум запознала некој странец, не се впуштам во интимност веднаш со него, прво следат дејтови, па запознавање, па зближување и сето тоа. Тој што е сељак, женкар, веднаш се познава по тоа што ќе се проба да се пикне во кревет одма после првото кафе.</p><p></p><p>Исто и за машките, фала Богу нема да ја сфатат сериозно некоја која по едно испиено кафе се чепати. Ама сепак мислам дека нема причина да се лути доколку девојката имала некој претходно. Значи bad relationships happen, тоа е тоа. Не смее да ја жигоса ако имала некој пред него.</p><p></p><p>Ама прашување на број на партнери ми е толку бедно, тоа си е индивидуална интима и нешто кое човекот си го има само за себе. Женкари и спонзоруши се сосем друга тема. Тоа дека женските сами си се криви што очекуваат три метра изнад неба, дека секој бед бој ќе се претвори во најромантичниот човек за нив, тоа си е нивно. Во реалноста има луѓе кои имале живот претходно пред сегашниот партнер, тоа си е лично и така треба да остане.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 214403, member: 1176"] Тоа дека треба очите да ги отвориш пред да се впуштиш во нешто е многу јасно, нема муабет тука. Се што кажа ти е вистина. Но, еве излегувам на дејт, машкото ми се подогува во муабет, ќе почекаш одреден период (да согледаш дали е само за секс, дали не му е дојдено само до тоа) и полека ќе зачекориш кон поголема интимност. Секое девојче бира со кого ќе излезе, верувај. Тие што излегуваат со женкари се со некоја идиотска логика дека го уловиле најјакиот фраер и им е за куропецање а не за она вистинското. Дури и да сум запознала некој странец, не се впуштам во интимност веднаш со него, прво следат дејтови, па запознавање, па зближување и сето тоа. Тој што е сељак, женкар, веднаш се познава по тоа што ќе се проба да се пикне во кревет одма после првото кафе. Исто и за машките, фала Богу нема да ја сфатат сериозно некоја која по едно испиено кафе се чепати. Ама сепак мислам дека нема причина да се лути доколку девојката имала некој претходно. Значи bad relationships happen, тоа е тоа. Не смее да ја жигоса ако имала некој пред него. Ама прашување на број на партнери ми е толку бедно, тоа си е индивидуална интима и нешто кое човекот си го има само за себе. Женкари и спонзоруши се сосем друга тема. Тоа дека женските сами си се криви што очекуваат три метра изнад неба, дека секој бед бој ќе се претвори во најромантичниот човек за нив, тоа си е нивно. Во реалноста има луѓе кои имале живот претходно пред сегашниот партнер, тоа си е лично и така треба да остане. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Лажење за бројот на партнери?
На врв
Bottom