Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Куче изгриза четири деца и една жена
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="pozdrav eden topol" data-source="post: 365605" data-attributes="member: 7725"><p>Многу себично ти е мислењево, саможивник ли си или немаш жал за други луѓе!??</p><p>Дали ти тоа навистина мислиш дека треба мирно да си седам и да не се бунам против бесниве кучиња што хараат по улициве и сеат страв...што треба, мене да ме нападнат па тогаш да реагирам, демек не треба да сум засегната...вау, па уште и на доктор ме праќаш поради желби за убивање!??</p><p>Не ми е јасно како не се срамат овие од здруженијава за заштита на животни, постираат слики од умрени мачиња и кучиња!?</p><p>Па, мамето ваше, што не постиравте слики од распарченото тело на малото дете што почина, од жената од Тетово, што не ставите слики од раце и нозе на луѓе на кои им фали парче месо кое им е откинато!?</p><p>Како не ви е срам да се буните поради фрлање на отров..ако ви е жал за тие уличарски па и домашни диви кучиња, соберете си ги дома...јас и моите деца, моите пријатели, роднини, сите луѓе, имаме право да бидеме заштитени и слободно да излеземе на улица или во парк...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pozdrav eden topol, post: 365605, member: 7725"] Многу себично ти е мислењево, саможивник ли си или немаш жал за други луѓе!?? Дали ти тоа навистина мислиш дека треба мирно да си седам и да не се бунам против бесниве кучиња што хараат по улициве и сеат страв...што треба, мене да ме нападнат па тогаш да реагирам, демек не треба да сум засегната...вау, па уште и на доктор ме праќаш поради желби за убивање!?? Не ми е јасно како не се срамат овие од здруженијава за заштита на животни, постираат слики од умрени мачиња и кучиња!? Па, мамето ваше, што не постиравте слики од распарченото тело на малото дете што почина, од жената од Тетово, што не ставите слики од раце и нозе на луѓе на кои им фали парче месо кое им е откинато!? Како не ви е срам да се буните поради фрлање на отров..ако ви е жал за тие уличарски па и домашни диви кучиња, соберете си ги дома...јас и моите деца, моите пријатели, роднини, сите луѓе, имаме право да бидеме заштитени и слободно да излеземе на улица или во парк... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Куче изгриза четири деца и една жена
На врв
Bottom