Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Куче изгриза четири деца и една жена
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 365603" data-attributes="member: 1925"><p>Јас ќе искоментирам како жртва.</p><p>Пред неколку години ме касна куче скитник (по втор пат), апсолутно без никаква причина.</p><p>Пред една година син ми го касна куче.</p><p>И од тогаш па наваму се ежам кога ќе видам куче, особено кучиња во глутница.</p><p>Нзачи и јас и син ми имаме трауми кои нема така лесно да ги надминеме. До ден денес шетам со петарди во ташна, да не наидам на глутница.</p><p>Муабетот ми е...шинтерски служби нема, а и да ги има само ги заловуваат кучињата и ги шетаат од едно место на друго, значи не прават ништо за да го решат проблемот.</p><p>Од друга страна ако луѓето превземат нешто, тогаш тие се монструми, убијци и не знам што уште не.</p><p>А што треба да правиме?</p><p>Да седиме и гледаме како ни ги напаѓаат децата?</p><p>И сакам да ги прашам сите кои многу ги сакаат животните и многу им е грижа за нив...Зашто не си ги земат дома?</p><p>Зашто тие анима мунди, не си соберат пари па нека си направат некое прифатилиште па нека си ги гледаат таму, па така ќе знаеме ако видиме скитник, им се јавуваме и они си го земаат си го чуваат и сите среќни нели?</p><p>Или само серат по социјалниве мрежи како животните биле гревота...Гревота се не велам не, ама децата се побитни.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 365603, member: 1925"] Јас ќе искоментирам како жртва. Пред неколку години ме касна куче скитник (по втор пат), апсолутно без никаква причина. Пред една година син ми го касна куче. И од тогаш па наваму се ежам кога ќе видам куче, особено кучиња во глутница. Нзачи и јас и син ми имаме трауми кои нема така лесно да ги надминеме. До ден денес шетам со петарди во ташна, да не наидам на глутница. Муабетот ми е...шинтерски служби нема, а и да ги има само ги заловуваат кучињата и ги шетаат од едно место на друго, значи не прават ништо за да го решат проблемот. Од друга страна ако луѓето превземат нешто, тогаш тие се монструми, убијци и не знам што уште не. А што треба да правиме? Да седиме и гледаме како ни ги напаѓаат децата? И сакам да ги прашам сите кои многу ги сакаат животните и многу им е грижа за нив...Зашто не си ги земат дома? Зашто тие анима мунди, не си соберат пари па нека си направат некое прифатилиште па нека си ги гледаат таму, па така ќе знаеме ако видиме скитник, им се јавуваме и они си го земаат си го чуваат и сите среќни нели? Или само серат по социјалниве мрежи како животните биле гревота...Гревота се не велам не, ама децата се побитни. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Куче изгриза четири деца и една жена
На врв
Bottom