Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Psychobilly" data-source="post: 55713" data-attributes="member: 297"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Држаја некој човек циркус, ама како проваѓале године, људи се све више и више заситувале од тачке што ги изведувале циркузанти, и решија човек да га затвори циркус.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Пакуе он шатор, кд те ти га од негде, доваѓа Циго и му вика:</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Куме, не га затварај циркус, имам ја идеју како да га обновимо бизнис. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Е што имаш бе Циго, вика газда. Ја толко године држу мајмуни и слонови па пропадна, што би има</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">ја ти што би ги људи вратило овде?</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- Види овакој, гледаш ли га овој куче, гитару и овуј мачку? Епа, куче свири на гитару, а мачка пое. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Е како да не, вика газда. Ај покажи ми да виду.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Циго пљас сас шаке, куче зима гитару у руке, почнује да свири, мачка почиња да пое. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- Уууу, маму му е*у, вика газда, од јутре одма да почнемо.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">И почнев они, дн за дн, људи од цел свет доваѓав да видив чудо. Газда и Циго се нафатирав добро, отидев на Хаваи, легав на плажу и вика му газда на Цигу:</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- Циго, абе жити све, кажи ми, цело време се мучу да ми текне, како тој куче да свири на гитару, а мачка да пое?</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Ааа, вика Циго, ќе ти кажу.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Епа видиш, куче и свири и пое, а мачка само отвара уста</span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Psychobilly, post: 55713, member: 297"] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Држаја некој човек циркус, ама како проваѓале године, људи се све више и више заситувале од тачке што ги изведувале циркузанти, и решија човек да га затвори циркус.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Пакуе он шатор, кд те ти га од негде, доваѓа Циго и му вика:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Куме, не га затварај циркус, имам ја идеју како да га обновимо бизнис. [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Е што имаш бе Циго, вика газда. Ја толко године држу мајмуни и слонови па пропадна, што би има[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]ја ти што би ги људи вратило овде?[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Види овакој, гледаш ли га овој куче, гитару и овуј мачку? Епа, куче свири на гитару, а мачка пое. [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Е како да не, вика газда. Ај покажи ми да виду.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Циго пљас сас шаке, куче зима гитару у руке, почнује да свири, мачка почиња да пое. [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Уууу, маму му е*у, вика газда, од јутре одма да почнемо.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]И почнев они, дн за дн, људи од цел свет доваѓав да видив чудо. Газда и Циго се нафатирав добро, отидев на Хаваи, легав на плажу и вика му газда на Цигу:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Циго, абе жити све, кажи ми, цело време се мучу да ми текне, како тој куче да свири на гитару, а мачка да пое?[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ааа, вика Циго, ќе ти кажу.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Епа видиш, куче и свири и пое, а мачка само отвара уста[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
На врв
Bottom