Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Psychobilly" data-source="post: 169483" data-attributes="member: 297"><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Прва брачна ноќ, легав Фата на ед'н кревет, Мујо на друг</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">И како да га намами у свој кревет, вика му Фата на Мују:</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Мујо, дојди бе, згреј ми га грб, ладно ми е</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Дојде Мујо, згреје ву га грб и си отиде у његов кревет</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Па после некое време, Мујооо, абе дојди згреј ми ги ноге, Мујо отиде, згрее ву ги ноге и па си се врати у свој кревет</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Здосади ву се на Фату молејќи га за секс будуќога мужа, па му вика:</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- Абе, глупак. Па ти знаеш ли дека ја меѓу ноге имам дупку?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Знам, вика Мујо. Епа од там ти дува цело време, затој ти е ладно.</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Psychobilly, post: 169483, member: 297"] [B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Прва брачна ноќ, легав Фата на ед'н кревет, Мујо на друг[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]И како да га намами у свој кревет, вика му Фата на Мују:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Мујо, дојди бе, згреј ми га грб, ладно ми е[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Дојде Мујо, згреје ву га грб и си отиде у његов кревет[/COLOR][/FONT][/B] [B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Па после некое време, Мујооо, абе дојди згреј ми ги ноге, Мујо отиде, згрее ву ги ноге и па си се врати у свој кревет[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Здосади ву се на Фату молејќи га за секс будуќога мужа, па му вика:[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Абе, глупак. Па ти знаеш ли дека ја меѓу ноге имам дупку?[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Знам, вика Мујо. Епа од там ти дува цело време, затој ти е ладно.[/FONT][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
На врв
Bottom