Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 168648" data-attributes="member: 779"><p>Ако бебиња пишесва на форум:</p><p>-Сакав да ме хранив с`с брокулу… како да реагирам?</p><p>-Не сам какаја два д`на. Како да се спасу?</p><p>-SOS! Мама спие цел ноќ!</p><p>-Не ми давав да си еду од ламинат!</p><p>-Како да се лизну до мачку?</p><p>-Здосади ми да иду на прегледи!</p><p>-Стављав ме да спију у 9 сат. Како да се бору против тој?</p><p>-Помош! Мои слике с`с голо дупе су на Фејсбук! Куде да протестирам?</p><p>-Одмор у странство – вреди ли да се отиде с`с родители?</p><p>-Свирење с`с уста и други начини на креативно самоизразување.</p><p>-Пробаја ли га некој укус на павловиќеву маст? До с`г не сам имаја можност…</p><p>-Дали и на вас роднине ви га целивав г`з?</p><p>-Колко памперси сте потрошиле до с`г?</p><p>-Помош! Куписва ми ципеле – Како да стоју право?</p><p>-Како да научу да спију без да гу испушту цуцлу? Увек к`д ќе заспију она ми пада…</p><p>-Уметничко цртање с`с кашичку по лице.</p><p>-Нос на маму уопште не е еластичан. Нормално ли е тој?</p><p>-Помош! Расне ми коса.</p><p>-Зајче бело…. леле рукчиња… А кој е креативан потенцијал на ваши родители?</p><p>-За мене пире од морков, а за њим чоколада. Куде е правда?</p><p>-Стомак на маму се надува. Што значи тој?</p><p>-Анкета за доенчиња: Што сакате мама да руча за новогодишну ноќ?</p><p>-Здосадисва ми груди на мајку ми, сакам други! Некој сличан проблем?</p><p>-Наеде се!!! Како да ги објасну на родители?</p><p>-Маче га хранив с`с поукусну храну! Свак мој покушај да пробам од његову храну е најстрого казњив. Зашто?</p><p>-Треба ми социјална помош. Немамо сол и шикер. Еду само голу кашичку. Повраќа ми се!</p><p>-Помош! Нови пелене ме правив да изгледам дебел.</p><p>-Свак д`н ме бањав. Има ли и некој друг што толко се прља?</p><p>-Што да изеду за да какам лилаково?</p><p>-Сонце, зајче, миличко, душиче… Како си га дознасте право име?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 168648, member: 779"] Ако бебиња пишесва на форум: -Сакав да ме хранив с`с брокулу… како да реагирам? -Не сам какаја два д`на. Како да се спасу? -SOS! Мама спие цел ноќ! -Не ми давав да си еду од ламинат! -Како да се лизну до мачку? -Здосади ми да иду на прегледи! -Стављав ме да спију у 9 сат. Како да се бору против тој? -Помош! Мои слике с`с голо дупе су на Фејсбук! Куде да протестирам? -Одмор у странство – вреди ли да се отиде с`с родители? -Свирење с`с уста и други начини на креативно самоизразување. -Пробаја ли га некој укус на павловиќеву маст? До с`г не сам имаја можност… -Дали и на вас роднине ви га целивав г`з? -Колко памперси сте потрошиле до с`г? -Помош! Куписва ми ципеле – Како да стоју право? -Како да научу да спију без да гу испушту цуцлу? Увек к`д ќе заспију она ми пада… -Уметничко цртање с`с кашичку по лице. -Нос на маму уопште не е еластичан. Нормално ли е тој? -Помош! Расне ми коса. -Зајче бело…. леле рукчиња… А кој е креативан потенцијал на ваши родители? -За мене пире од морков, а за њим чоколада. Куде е правда? -Стомак на маму се надува. Што значи тој? -Анкета за доенчиња: Што сакате мама да руча за новогодишну ноќ? -Здосадисва ми груди на мајку ми, сакам други! Некој сличан проблем? -Наеде се!!! Како да ги објасну на родители? -Маче га хранив с`с поукусну храну! Свак мој покушај да пробам од његову храну е најстрого казњив. Зашто? -Треба ми социјална помош. Немамо сол и шикер. Еду само голу кашичку. Повраќа ми се! -Помош! Нови пелене ме правив да изгледам дебел. -Свак д`н ме бањав. Има ли и некој друг што толко се прља? -Што да изеду за да какам лилаково? -Сонце, зајче, миличко, душиче… Како си га дознасте право име? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
На врв
Bottom