Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 156050" data-attributes="member: 1256"><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">Сексав се Мујо и Фата и Фата нешто вришти</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">- Боди, Мујо, боди</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">Боду Фато, не се секирај</span></span></p><p></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'georgia'">Па она, боди Мујо, боди</span></span></p><p></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'georgia'">А мори, боду, ам'н</span></span></p><p></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'georgia'">А Фата ќе на тој:</span></span></p><p></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'georgia'">- А бре, соблечи ми га боди, па сексај</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">Толко е дебела да, ако заигра пајдушко, оро ќе заличи на "Тешкото"</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">Жена: Срце дај паре да ги зголему цицке!</span></span></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">Муж: Не може, земи тоалет хартију и трљај меѓу цицке!</span></span></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">Жена: Па ке ми пораснев ли!?</span></span></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #333333">Муж: Па како ти порасна гузица!?</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">Улаза Мујо у продавницу и вика:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">- Дајте ми ед`н кондом!</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">- Господине ама сте некултуран. Има и поубав начин да се потражи тој!</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">- У право сте!</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">Соблача ги Мујо гаќе, ставља га на биро и вика:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">- Ај молу Ви се едно радно одело за господина.</span></span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 16px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">Силувале бабу и на суд гу прашуев: -Бабо, што ти беше најтешко!? -Па кд ми ги дигнасва ноге и земја од о’пнци све у очи ми легна!</span></span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 16px"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #000000">На некога киша га прави да е романтичан, а мене увек ме прави ЖИВА ВОДА!</span></span></span></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 156050, member: 1256"] [FONT=georgia][COLOR=#333333]Сексав се Мујо и Фата и Фата нешто вришти[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#333333]- Боди, Мујо, боди[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#333333]Боду Фато, не се секирај[/COLOR][/FONT] [COLOR=#333333][FONT=georgia]Па она, боди Мујо, боди[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=georgia]А мори, боду, ам'н[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=georgia]А Фата ќе на тој:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=georgia]- А бре, соблечи ми га боди, па сексај[/FONT][/COLOR] [FONT=georgia][COLOR=#333333]Толко е дебела да, ако заигра пајдушко, оро ќе заличи на "Тешкото"[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#333333]Жена: Срце дај паре да ги зголему цицке![/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#333333]Муж: Не може, земи тоалет хартију и трљај меѓу цицке![/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#333333]Жена: Па ке ми пораснев ли!?[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#333333]Муж: Па како ти порасна гузица!?[/COLOR][/FONT] [SIZE=12px][FONT=georgia][COLOR=#000000]Улаза Мујо у продавницу и вика:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=georgia][COLOR=#000000]- Дајте ми ед`н кондом![/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=georgia][COLOR=#000000]- Господине ама сте некултуран. Има и поубав начин да се потражи тој![/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=georgia][COLOR=#000000]- У право сте![/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=georgia][COLOR=#000000]Соблача ги Мујо гаќе, ставља га на биро и вика:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=georgia][COLOR=#000000]- Ај молу Ви се едно радно одело за господина.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=16px][FONT=georgia][COLOR=#000000]Силувале бабу и на суд гу прашуев: -Бабо, што ти беше најтешко!? -Па кд ми ги дигнасва ноге и земја од о’пнци све у очи ми легна![/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=16px][FONT=georgia][COLOR=#000000]На некога киша га прави да е романтичан, а мене увек ме прави ЖИВА ВОДА![/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=16px][FONT=Georgia][COLOR=#666666][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Verdana][COLOR=#666666][/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Кумановски муабети
На врв
Bottom